کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۸۸۸۰
تاریخ خبر:

قبوض آب نجومی شد

قبوض آب نجومی شد

پیرو گلایه مردمی از صدور قبوض آب بدون قرائت کنتورها و با ارقامی بیش از مصارف، شرکت آب و فاضلاب استان تهران در اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارشهفت صبح پیرو گلایه مردمی از صدور قبوض آب بدون قرائت کنتورها و با ارقامی بیش از مصارف، شرکت آب و فاضلاب استان تهران اطلاعیه ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه بدین شرح است: "پیرو حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کشور عزیزمان، شرکت آب و فاضلاب استان تهران همسو با سایر شرکت‌های خدماتی دیگر به منظور رعایت ملاحظات امنیتی، حفظ و صیانت از جان و مال مردم و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی عناصر مخرب و نفوذی آن رژیم سفاک، با اطلاع‌رسانی قبلی، عملیات قرائت کنتورهای مشترکین را متوقف و از اعزام مامورین خود به املاک مشترکین جلوگیری کرد.

در این راستا و تا زمان پایداری شرایط کشور، این شرکت جهت تامین منابع مالی موردنیاز خود برای اجرای پروژه‌ها و استمرار خدمات‌رسانی بی وقفه به مشترکین عزیز در طول جنگ تحمیلی، به صدور قبوض متناسب با مصرف دوره مشابه سال گذشته اقدام کرد که این قبوض اغلب بر مبنای میانگین مصارف قبلی مشترکین محترم محاسبه و به صورت علی‌الحساب صادر شد و چنانچه مشترکی مبلغ برآوردی را پرداخت می نمود، این مبلغ به عنوان بستانکاری (طلب) مشترک در سیستم این شرکت ثبت و با انجام نخستین قرائت بعدی کنتور، نسبت به تسویه حساب و قطعی نمودن آن اقدام می‌گردید.

شرکت آبفای استان تهران با اطمینان‌بخشی نسبت به اینکه هیچگونه هزینه اضافی در این خصوص متوجه مشترکان نبوده است، تصریح کرد: این شرکت آمادگی کامل دارد در صورت اعتراض از جانب مشترکین محترم و با قرائت کنتور، قبوض آب‌بهای متناسب با رقم واقعی کنتور را محاسبه و صادر کند."

 

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
منبع: اقتصادآنلاین
کدخبر: ۶۰۸۸۸۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر