کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۹۸۸۳
تاریخ خبر:

قیمت رهن و اجاره خانه‌هایی با چشم‌انداز کاخ و کوه!

قیمت رهن و اجاره خانه‌هایی با چشم‌انداز کاخ و کوه!

محله‌های اعیانی قسمت نهم؛ برای رهن آپارتمان دوبلکس در محله سعدآباد چقدر باید ‌بودجه داشته باشید؟

هفت صبح| ‌برای نهمین قسمت از بررسی محلات اعیانی تهران، سراغ محله سعدآباد رفته‌ایم. سعدآباد یکی از قدیمی‌ترین محلات منطقه یک تهران است که از همان روزهای اول اعیان‌نشین بوده. ناصرالدین شاه، برای تغییر پایتخت از تهران به شمیران، روستای سعدآباد را برای تأسیس کاخ سلطنتی انتخاب کرد و از همان دوران این منطقه خوش آب و هوا در لیست محلات گران قیمت قرار گرفت و تا امروز هم نام این محله و کوچه‌پس‌کوچه‌هایش با خانه‌های لوکس و قیمت‌های میلیاردی گره خورده است.

 

اگر فایل‌های موجود برای رهن و اجاره این محله را بررسی کنید، حداقل مبلغ پول پیش ساختمان‌های قدیمی یک میلیارد تومان و برای آپارتمان‌های نوساز سه میلیارد تومان است، البته ماهی 650میلیون تومان هم برای اجاره باید کنار بگذارید. این عدد برای آپارتمان‌های بزرگ و دوبلکس به 10میلیارد تومان هم می‌رسد.

 

پیدا کردن آپارتمان نوساز در سعدآباد خیلی سخت است. با توجه به متوسط قیمت ملک در منطقه یک تهران که هر متر مربع آن نزدیک 235میلیون تومان است، قیمت یک آپارتمان نوساز 100متری تا 24میلیارد تومان هم می‌رسد. به همین دلیل بیشتر صاحبخانه‌ها واحدهای نوساز و کلید نخورده را برای فروش می‌گذارند. اما اگر کمی بین فایل‌های اجاره این محله جستجو کنید، در نهایت چند واحد مسکونی نوساز برای اجاره پیدا می‌کنید.

 

مثلا یکی از این آپارتمان‌ها که برای اجاره گذاشته شده، 410متر زیر بنا دارد و چهار خوابه است. این واحدمسکونی که سال 1402 ساخته شده، تراس قابل چیدمان 40متری دارد که از آن می‌توانید کاخ سعدآباد را تماشا کنید. برای اجاره این آپارتمان که سه اتاق خواب مستر، اتاق مخصوص لباس و اتاق مخصوص تلویزیون هم دارد، باید سه میلیارد تومان بودجه برای رهن کنار بگذارید و ماهی 650میلیون تومان به حساب صاحب ملک واریز کنید. این ساختمان خدمات هتل هم ارائه می‌کند و در حیاط پشتی زمین تنیس اختصاصی هم دارد. 

 

در این محله آپارتمان دوبلکس هم برای اجاره موجود است، البته کمی سن ساختمان بالاست ولی به گفته صاحبخانه همه خانه نوسازی شده و رنگ شده و تمام شیرآلات آشپزخانه سرویس بهداشتی و حمام جدید است. این آپارتمان دوبلکس 380متر است و چهار اتاق خواب دارد. این واحد مسکونی در طبقه 13 یک ساختمان 13 طبقه 15 سال ساخت قرار دارد و کل پشت بام در اختیار مستاجر جدید است. البته این واحد مجهز به  یک تراس 60متری چیدمان شده است. دو اتاق خواب کینگ مستر این واحد نیز دو تراس مجزا و بزرگ با چشم‌انداز کاخ سعدآباد دارد. برای سکونت در این آپارتمان دوبلکس باید 10میلیارد تومان بودجه داشته باشید تا بتوانید قرارداد رهن کامل را امضا کنید. 

 

کسانی که بودجه زیادی برای پول پیش ندارند، ولی دنبال یک آپارتمان بزرگ می‌گردند، می‌توانند شرایط یک واحد مسکونی 400متری 23 ساخت سه خوابه را بررسی کنند.  این آپارتمان  سالن بزرگ و شاه‌نشین کامل نوسازی شده دارد و هر سه اتاق خواب مستر است. دو تراس بزرگ این ملک قابلیت چیدمان دارد و یکی از تراس‌ها رو به کاخ سعدآباد و درخت‌های بلند آن است. 

 

صاحب یک آپارتمان 300متری 13 سال ساخت سه خوابه تاکید کرده، ‌ملکش چشم‌انداز ابدی رو به کاخ سعدآباد دارد و از دو تراس قابل چیدمان این آپارتمان تک واحدی به راحتی می‌توانید زیبایی‌های بالای شهر و قله کوه را تماشا کنید. این آپارتمان در طبقه پانزدهم یک برج قرار دارد. ورودی این آپارتمان مبله به همراه سه شیفت لابی من ۲۴ساعته است. برای پول پیش این واحد مسکونی باید دو میلیارد تومان بودجه داشته باشید و ماهی 180میلیون تومان هم اجاره بدهید. 

 

شاید پیدا کردن واحدهای نوساز در این محله کار سختی باشد، اما مشاهده آپارتمان‌های کلید نخورده 13 یا 14 سال ساخت اصلا عجیب نیست. مثلا یکی از این آپارتمان‌های قدیمی که تاکنون اجاره داده نشده، سال 89 ساخته شده،‌260متر مساحت دارد و سه خوابه است. این آپارتمان تراس 40متری قابل چیدمان،‌سه اتاق خواب مستر،‌آشپزخانه مجهز  و استخر هم دارد.

 

کسانی که دوست دارند، واحدشان آسانسور خصوصی داشته باشد، این آپارتمان می‌تواند ‌انتظاراتش را برآورده کند.  البته باید چشم‌انداز ابدی به کاخ سعدآباد، حیاط مشجر، ورودی مبله با لابی من و سرایدار مقیم و از همه مهمتر روف گاردن را هم در نظر بگیرید. برای اینکه قرارداد اجاره این واحد مسکونی را امضا کنید، باید هفت میلیارد تومان برای رهن کامل بودجه داشته باشید. صاحب ملک تاکید کرده امکان تبدیل وجود ندارد و فقط آپارتمانش را با این مبلغ رهن کامل می‌دهد. 

 

اگر برای پول پیش یک میلیارد و 500میلیون تومان بودجه دارید و می‌توانید از پس اجاره ماهیانه 140میلیون تومانی بربیایید، در بین فایل‌های موجود برای اجاره شاید این واحد 250 متری را بپسندید. این واحد سه اتاق خواب دارد و سال 94 ساخته شده است. سالن نشیمن و پذیرایی این آپارتمان از سه طرف نور می‌گیرد، تراس رو به کاخ سعدآباد دارد و از همه مهمتر هر سه اتاق خواب مستر و مجهز به سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی است.این واحد مسکونی در طبقه ششم یک ساختمان هفت طبقه واقع شده. 

 

در بین خانه‌هایی که پول پیش بالای یک میلیارد تومان دارند،‌یک آپارتمان 165متری 13 سال ساخت سه خوابه موجود است که صاحب ملک برای ودیعه 500میلیون تومان و برای اجاره ماهی 95میلیون تومان پیشنهاد داده. صاحبخانه تاکید کرده امکان تمدید قرارداد برای سال‌های آینده هم وجود دارد. البته اگر این خانه را بپسندید، خبری از تراس با چشم انداز کاخ و کوه نیست.

 

کدخبر: ۵۷۹۸۸۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر