عقبنشینی بنیاد TON از ادعای ویزای طلایی امارات: «هیچ همکاری رسمی وجود ندارد»

بنیاد TON ضمن رد گزارشها، اعلام کرد که طرح ارائه ویزای طلایی امارات از طریق این شبکه، فاقد هرگونه همکاری یا تأییدیه رسمی دولتی است.
بنیاد TON، توسعهدهنده شبکه باز (The Open Network)، در پی انتشار گزارشهای ضد و نقیض، بهطور اعلام کرد که برنامه ارائه ویزای طلایی امارات متحده عربی از طریق این شبکه، یک طرح مستقل و در مراحل اولیه توسعه بوده و هیچگونه همکاری رسمی یا تأییدیه دولتی از سوی امارات دریافت نکرده است. این بیانیه به سردرگمیهای ایجاد شده در آخر هفته پایان داد.
این بنیاد روز دوشنبه در بیانیهای تصریح کرد:
«برای شفافسازی، هیچ برنامه رسمی ویزای طلایی با مشارکت دولت امارات متحده عربی راهاندازی و هیچ تأییدیه دولتی به TON اعطا نشده است.»
طبق اعلام این بنیاد، آنها صرفا در حال بررسی ایجاد چنین امکانی با یک شریک دارای مجوز هستند و تمام اختیارات در این زمینه بهطور انحصاری در دست نهادهای دولتی امارات است. این عقبنشینی کمتر از ۴۸ ساعت پس از آن صورت گرفت که اخباری مبنی بر ارائه ویزای ۱۰ ساله امارات توسط TON منتشر شده بود.
خبر اولیه که با بازنشر آن توسط پاول دوروف، مدیرعامل پیامرسان تلگرام، بازتاب گستردهای پیدا کرده بود، واکنش سریع مقامات امارات را در پی داشت. نهادهای فدرال هویت، گمرک و امنیت بنادر امارات با انتشار بیانیهای مشترک، صدور ویزا برای دارندگان داراییهای دیجیتال از این طریق را صریحا رد کردند. این موضوع حتی پیش از بیانیه بنیاد TON، شک و تردیدهایی را در میان چهرههای برجسته بازار رمزارزها، از جمله مدیرعامل سابق بایننس، برانگیخته بود.
جاذبه ویزاهای طلایی برای سرمایهگذاران حوزه کریپتو به دلیل فراهم کردن امکان اقامت قانونی در ازای سرمایهگذاری است. مسیرهای متداول برای دریافت ویزای طلایی امارات اغلب نیازمند سرمایهگذاریهای کلان، گاهی تا بیش از ۵۴۰ هزار دلار، در داراییهای غیرنقدی است. سایر کشورها مانند پرتغال نیز برنامههای مشابهی برای اعطای اقامت به سرمایهگذاران، از جمله دارندگان رمزارزها، ارائه میدهند.