کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۷۴۱۸
تاریخ خبر:

تکذیبیه رسمی نهادهای دولتی درباره ویزای طلایی امارات با استیک کردن تون‌کوین

تکذیبیه رسمی نهادهای دولتی درباره ویزای طلایی امارات با استیک کردن تون‌کوین

پیشنهاد جنجالی اعطای ویزای طلایی امارات در ازای سرمایه‌گذاری در تون‌کوین (TON) به سرعت توسط مقامات اماراتی تکذیب شد.

چانگ‌پنگ ژائو ملقب به CZ، مدیرعامل سابق صرافی بایننس، درباره صحت پیشنهاد جدید اعطای ویزای طلایی ۱۰ ساله امارات به سرمایه‌گذاران تون‌کوین (TON) ابراز تردید کرد. این ابهام زمانی مطرح شد که هیچ اطلاعیه رسمی از سوی دولت امارات متحده عربی منتشر نشده بود. ساعاتی پس از این اظهارات، نهادهای نظارتی امارات این ادعاها را تکذیب کردند.

 

شبکه باز تلگرام (The Open Network) روز شنبه اعلام کرده بود که ویزای طلایی امارات برای متقاضیانی که حداقل ۱۰۰ هزار دلار تون‌کوین را به مدت سه سال استیک کرده و ۳۵ هزار دلار هزینه پردازش بپردازند، قابل دریافت است. طبق این گزارش، این ویزا می‌توانست در کمتر از هفت هفته صادر شود.

 

CZ در واکنش به این خبر در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) پرسید:

«آیا این واقعی است؟ اگر درست باشد، فوق‌العاده خواهد بود. اما تاکنون اطلاعات متناقضی دریافت کرده‌ام.»

 

او همچنین به عدم وجود وب‌سایت رسمی دولتی برای به‌روزرسانی استیک کردن تون‌کوین برای ویزای طلایی اشاره کرد. با این حال، علی‌رغم تردیدها، این خبر به افزایش شدید قیمت تون‌کوین منجر شد و این توکن در عرض چند ساعت بیش از ۱۱ درصد رشد کرد.

 

رسانه کوین‌تلگراف نتوانست به طور مستقل این خبر را تأیید کند، زیرا هیچ اطلاعیه‌ای در وب‌سایت‌های رسمی دولتی امارات مشاهده نشد. اندکی پس از این گزارش، نهادهای نظارتی امارات از جمله اداره فدرال هویت، شهروندی، گمرک و امنیت بنادر (ICP) سازمان اوراق بهادار و کالا (SCA) و سازمان تنظیم مقررات دارایی‌های مجازی (VARA) با صدور بیانیه‌ای مشترک، ادعاهای مربوط به اعطای ویزای طلایی به سرمایه‌گذاران این رمز ارز را تکذیب کردند.

 

در این بیانیه، ICP تصریح کرد که ویزاهای طلایی طبق چارچوب‌ها و معیارهای رسمی و تأییدشده صادر می‌شوند و سرمایه‌گذاران رمزارزها را شامل نمی‌شوند. VARA نیز به سرمایه‌گذاران هشدار داد تا تنها با شرکت‌های دارای مجوز و تحت نظارت برای خدمات و سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با دارایی‌های مجازی همکاری کنند. امارات متحده عربی به دلیل محیط نظارتی مطلوب، حمایت دولتی و زیرساخت‌های مناسب، به سرعت به قطبی رو به رشد برای پذیرش رمزارزها تبدیل شده است.

سایر اخباراخبار خارجی رمزارزرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۷۴۱۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر