تکذیب اعطای ویزای طلایی امارات با تونکوین سقوط قیمت این رمزارز را در پی داشت

مقامات امارات متحده عربی با قاطعیت ادعای شبکه TON مبنی بر امکان اخذ ویزای طلایی این کشور با سرمایهگذاری در تونکوین را رد کردند که به افت شدید قیمت این رمزارز منجر شد.
مقامات امارات متحده عربی با انتشار بیانیهای رسمی، ادعای شبکه باز تلگرام (TON) مبنی بر امکان اخذ ویزای طلایی ۱۰ ساله این کشور از طریق سرمایهگذاری در تونکوین را قاطعانه رد کردند. این تکذیبیه، که به نوسان شدید در بازار این رمزارز منجر شد، قیمت تونکوین را پس از یک صعود کوتاهمدت، با افت ۶ درصدی مواجه کرد.
این ماجرا روز یکشنبه و با اعلام شبکه TON آغاز شد. براساس این ادعا، متقاضیان میتوانستند با سرمایهگذاری معادل ۱۰۰ هزار دلار تونکوین به مدت سه سال، برای دریافت ویزای طلایی امارات واجد شرایط شوند. این خبر به سرعت قیمت تونکوین را ۱۰ درصد افزایش داد و به ۳.۰۳ دلار رساند و بازنشر آن توسط پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، به گمانهزنیها دامن زد.
اما روز دوشنبه، خبرگزاری رسمی امارات با انتشار بیانیهای مشترک از سوی اداره فدرال هویت، شهروندی و گمرک، سازمان اوراق بهادار و کالا و نهاد نظارتی بر داراییهای مجازی، این ادعا را بیاساس خواند. در این بیانیه تأکید شده است که ویزای طلایی به دارندگان داراییهای دیجیتال اعطا نمیشود و سرمایهگذاری در این حوزه تابع مقررات خاص خود بوده و هیچ ارتباطی با شرایط اخذ این نوع ویزا ندارد.
در پی انتشار این خبر، قیمت تونکوین که به اوج روزانه خود رسیده بود، با کاهشی ۶ درصدی به ۲.۸۴ دلار عقبنشینی کرد.
ویزای طلایی امارات یک مجوز اقامت بلندمدت است که از سال ۲۰۱۹ با هدف جذب سرمایهگذاران، کارآفرینان و افراد متخصص مانند پزشکان و دانشمندان معرفی شد. شرایط دریافت این ویزا کاملا مشخص بوده و شامل مواردی همچون سرمایهگذاری عمومی به ارزش حداقل ۲ میلیون درهم امارات (حدود ۵۴۴ هزار دلار) یا داشتن یک استارتآپ ثبتشده و مورد تأیید است. مقامات اماراتی از سرمایهگذاران خواستهاند تا اطلاعات خود را تنها از منابع رسمی و معتبر دریافت کنند.