کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۲۳۲۹
تاریخ خبر:

آب تهران جیره‌بندی نمی‌شود / کاهش فشار از ساعت ۱۲ شب تا صبح

آب تهران جیره‌بندی نمی‌شود / کاهش فشار از ساعت 12 شب تا صبح

سخنگوی صنعت آب گفت: از حدود 12 شب تا نزدیک‌های صبح که مردم در ساعات آسایش و خواب هستند، فشار آب را در شبکه تهران کم می‌کنیم

به گزارش هفت صبح، عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب در خصوص آخرین وضعیت تأمین آب تهران اظهار داشت: همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد و از قبل هم اطلاع‌رسانی شده بود، پاییز امسال پاییز کم‌بارشی در کل کشور و پاییز بی‌بارشی در تهران است و در عمل وارد ششمین سال پیاپی خشکسالی شده‌ایم.

وی افزود: حجم آبی که در بسیاری از سدها مخصوصا سدهای تهران وجود دارد، بسیار ناچیز است و برای عبور پایدار از ماه‌های پیش رو وضعیت شکننده ای دارد و ما مجبوریم سراغ روش‌های مختلفی برای مدیریت مصرف‌ آب برویم.

سخنگوی صنعت آب تصریح کرد: هم‌اکنون مصرف آب تهران حدود 33.5 مترمکعب در ثانیه است که حدود 16 مترمکعب آن از منابع زیرزمینی و حدود 17.5 مترمکعب بر ثانیه از منابع سطحی تأمین می‌شود.

وی ادامه داد: حدود 3 مترمکعب در ثانیه یعنی حدود 10درصد از مصرف آب تهران کسری داریم که این 10درصد را باید به روش‌های مختلف تأمین کنیم و روش اصلی تأمین آن، مدیریت مصرف است.

بزرگ‌زاده با بیان اینکه "مدیریت فشار در شبکه تهران در حال انجام است"، گفت: از حدود 12 شب تا نزدیک‌های صبح که مردم در ساعات آسایش و خواب هستند، فشار آب را در شبکه تهران کم می‌کنیم تا هم بتوانیم نشت شهری را کاهش دهیم و هم فرصتی برای آبگیری مخازن شهری برای مصارف روز فراهم کنیم.

وی افزود: اگر محدودیت بیشتری بخواهیم در نقاط مختلف تهران در روزهای آینده اعمال کنیم، حتما اطلاع رسانی خواهد شد.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۲۳۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر