کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۲۷۸۶
تاریخ خبر:

پل طبیعت اهواز بازگشایی شد

پل طبیعت اهواز بازگشایی شد

پل طبیعت اهواز به روی مهمانان نوروزی و شهروندان اهوازی باز شد.

پل طبیعت اهواز به روی مهمانان نوروزی و شهروندان اهوازی باز شد.

این پل که حدود شش ماه به دلیل بازسازی بسته شده بود، اکنون به شرایط خوبی رسیده است و با دستور استاندار خوزستان به شهردار اهواز باتوجه به عید نورور و حضور مهمانان نوروزی، به روی مهمانان و شهروندان اهوازی باز شد. 

پل طبیعت اهواز پل پیاده‌رو است که از بالای رودخانه کارون عبور می‌کند. این پل، دو پارک مهم این شهر (پارک ساحلی و پارک لاله) را به یک‌دیگر وصل می‌کند و مخصوص عابران پیاده است.

این پل به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی اهواز شهرت دارد. پل طبیعت به طول ۵۰۰ متر و عرض ۵ متر، روی رودخانه کارون اهواز احداث شده است. در نزدیکی پل نیز فضای سبز و صندلی‌های بسیاری وجود دارد و بدمینتون، فوتبال، ماهیگیری از تفریحات رایج در حوالی آن است. 

منبع: ایرنا
کدخبر: ۵۸۲۷۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر