کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۵۸۹۷
تاریخ خبر:

مدارس اراک فردا غیرحضوری شد

مدارس اراک فردا غیرحضوری شد

به دلیل آلودگی هوا، مهدهای کودک در اراک و برخی روستاهای اطراف تعطیل و تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت صبح و عصر غیرحضوری شد. پلیس راهور برخورد با خودروهای دودزا را تشدید کرده و شهروندان به کاهش تردد غیرضروری و رعایت توصیه‌های بهداشتی ترغیب شده‌اند.

فردا یکشنبه، در شهر اراک و روستاهای گاوخانه، ضامنجان، رباط میل، مرزیجران، حاجی‌آباد، شهرجرد، طرمزد، چقا، نظم‌آباد، حسین‌آباد و بغدادی، فعالیت مهدهای کودک تعطیل و تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت صبح و عصر، به صورت غیرحضوری می‌باشد.

 

با موافقت دستگاه‌های اجرایی با درخواست مرخصی برای تمام افراد دچار مشکل تنفسی و قلبی به تشخیص واحد مربوطه و همچنین موافقت با درخواست مرخصی اولیای کودکانی که به مهد کودک می‌روند و دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مراکز پیش‌دبستانی، دبستان‌ها و دبیرستان‌ها تأکید می‌گردد.

 

برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید شده و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

 

ضمن درخواست از عموم شهروندان جهت کاهش تردد غیر ضروری در فضای باز، استفاده از ماسک و مصرف مایعات، میوه و سبزیجات به‌منظور کاهش اثرات سو آلودگی هوا توصیه می‌شود.

 

متخصصان دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از تجهیزات و آمبولانس در میادین پُرتردد مستقر و نسبت به خدمات‌رسانی به شهروندان اقدام نمایند.

 

توصیه می‌شود حتی‌الامکان از فعالیت ورزشی در فضاهای باز خودداری شود.

 

در شهر ساوه مدارس تمامی مقاطع تحصیلی با رعایت توصیه‌های ذیل دایر است:

برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید شده و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

 

ضمن درخواست از عموم شهروندان جهت کاهش تردد غیرضروری در فضای باز، استفاده از ماسک و مصرف مایعات، میوه و سبزیجات به‌منظور کاهش اثرات سو آلودگی هوا توصیه می‌شود.

 

متخصصان دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از تجهیزات و آمبولانس در میادین پُرتردد مستقر و نسبت به خدمات‌رسانی به شهروندان اقدام نمایند.

 

توصیه می‌شود حتی‌الامکان از فعالیت ورزشی در مدارس و فضاهای باز خودداری شود.

کدخبر: ۵۷۵۸۹۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر