کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۸۳۸
تاریخ خبر:

درمان پلنگ دماوند همچنان ادامه دارد

درمان پلنگ دماوند همچنان ادامه دارد

سومین جلسه بررسی وضعیت پلنگ روستای مغانک دماوند برگزار و مقرر شد تا روند درمان همچنان ادامه داشته باشد.

سومین جلسه دامپزشکی سازمان حفاظت محیط‌زیست برای بررسی وضعیت درمان پلنگ دماوند در دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش برگزار شد. غلامرضا ابدالی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش، هدف از این جلسه را بررسی روند درمان پلنگ و مشورت با دامپزشکان اعلام کرد.
بابک باستانی، دامپزشک سازمان، گزارشی از مراحل درمان ارائه داد و اعضای کمیته ضمن تبادل نظر، بر ادامه روند درمان فعلی تأکید کردند. قرار شد پس از گذشت نیمی از دوره سه‌هفته‌ای آینده، جلسه‌ای برای تصمیم‌گیری درباره ادامه درمان برگزار شود.
این پلنگ نر ۵ تا ۶ ساله هشتم دی‌ماه در نزدیکی روستای مغانک دماوند مشاهده و توسط محیط‌بانان زنده‌گیری شد. حیوان به دلیل درگیری با پلنگ دیگر دچار عفونت و ضعف شدید شده و پس از بررسی‌ها مشخص شد که به ویروس کرونا مبتلا است. درمان این گونه همچنان ادامه دارد.

منبع: ایرنا
کدخبر: ۵۷۲۸۳۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر