کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۶۳۹۴۵
تاریخ خبر:

شهربازی ساوجبلاغ پلمب شد

شهربازی ساوجبلاغ پلمب شد

شهربازی حادثه آفرین در ساوجبلاغ با دستور قضایی پلمب شد

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ از پلمب شهر بازی «پارک مادر» این شهر تا زمان بررسی جزئیات سقوط یک دختر ۱۷ ساله از یکی از وسایل بازی و جوانب حادثه خبر داد. حمید غلامی در خصوص حادثه سقوط دختر ۱۷ ساله از وسایل بازی در شهر بازی «پارک مادر» شهرستان ساوجبلاغ گفت: بلافاصله پس اطلاع از این حادثه، دستور پلمب و بررسی ابعاد و جزئیات اتفاق به نیروی انتظامی توسط دادستانی صادر شد.

 

وی با اعلام اینکه این شهر بازی در حال حاضر پلمب بوده و تحقیقات در حال جریان است از احضار چندین فرد از جمله پیمانکار این شهر بازی خبر داد و اضافه کرد: دستور بررسی رعایت استانداردهای لازم در شهربازی صادر شد و باید همه ابعاد و جوانب مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار گیرد.

 

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ در خصوص آخرین وضعیت دختر مصدوم در این حادثه اعلام کرد که این فرد در حال حاضر در بیمارستان بستری است، ولی متاسفانه شرایط وی مطلوب نیست.

 

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
منبع: مرکز رسانه قوه قضائیه
کدخبر: ۵۶۳۹۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر