، دکتر حسین کرمانپور در نشست هم‌اندیشی که با حضور جمعی از اصحاب رسانه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گزارشی از اقدامات درمانی انجام‌شده در حوادث اخیر ارائه کرد و با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کادر سلامت کشور، گفت: ۱۲ هزار و ۹۸۶ عمل جراحی در مراکز درمانی انجام شده است.

او گفت: همچنین در چند روز اخیر افرادی که در منزل درمان را انجام می دادند، اعتماد کردند و نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از این افراد به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، کرمانپور همچنین گزارشی از میزان خسارات واردشده به مراکز درمانی و آمبولانس‌ها و روند انتقال و درمان مجروحان توسط اورژانس کشور ارائه داد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در ادامه، ضمن تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق، مسئولانه و به‌موقع در حوزه سلامت، ملاحظات لازم در انتشار اخبار این حوزه را تشریح کرد و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.