بر اساس اطلاعیه منتشرشده از سوی ستاد نماز جمعه تهران، آیین عبادی ـ سیاسی نماز جمعه امروز، جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵، در محل همیشگی برگزاری این مراسم یعنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

این مراسم به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری برگزار می‌شود و نمازگزاران می‌توانند از ساعت ۱۰:۳۰ صبح وارد محوطه دانشگاه شوند.

زمان آغاز برنامه‌های نماز جمعه امروز تهران

برنامه‌های این هفته نماز جمعه تهران طبق زمان‌بندی اعلام‌شده به شرح زیر است:

  • محل برگزاری: دانشگاه تهران (ورودی اصلی خیابان انقلاب اسلامی)
  • زمان باز شدن درب‌ها: ساعت ۱۰:۳۰ صبح
  • شروع برنامه‌ها: ساعت ۱۱ صبح
  • امام جمعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری

با توجه به حضور گسترده شهروندان در این مراسم، توصیه شده است شرکت‌کنندگان برای جلوگیری از ازدحام، زودتر در محل حاضر شوند.

سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه چه کسی است؟

پیش از آغاز خطبه‌های نماز جمعه این هفته، دکتر مهدی چمران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

همچنین بخش‌های دیگر برنامه نیز شامل موارد زیر است:

  • قرائت قرآن کریم توسط مسعود وادی‌پور
  • مداحی توسط حاج امیر عباسی

میزهای خدمت همزمان با هفته قوه قضائیه برپا می‌شود

همزمان با هفته قوه قضائیه، مجموعه‌ای از میزهای خدمت در حاشیه مراسم نماز جمعه امروز تهران مستقر خواهند شد تا نمازگزاران بتوانند مسائل و درخواست‌های خود را با مسئولان مربوطه مطرح کنند.

دستگاه‌های حاضر در این بخش عبارت‌اند از:

  • دادگستری استان تهران
  • دادستانی تهران
  • مرکز توسعه حل اختلاف
  • سازمان بازرسی کل کشور
  • سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور
  • سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی
  • سازمان پزشکی قانونی کل کشور

برنامه فرهنگی ویژه نماز جمعه امروز

در کنار بخش‌های عبادی و خدماتی، برنامه‌های فرهنگی نیز برای شرکت‌کنندگان تدارک دیده شده است.

بر این اساس، غرفه «کتاب آدینه» در محوطه دانشگاه تهران و در مجاورت مزار شهدای گمنام، کتاب‌های منتخب این هفته را با تخفیف ویژه عرضه می‌کند. از جمله کتاب‌هایی که در این غرفه ارائه خواهد شد، کتاب «بگو چگونه از دل حسین کندی؟» است.

راه‌های دسترسی به دانشگاه تهران برای شرکت در نماز جمعه

با توجه به محدودیت فضای پارکینگ در اطراف دانشگاه تهران، استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی بهترین گزینه برای حضور در این مراسم عنوان شده است.

راه‌های پیشنهادی برای دسترسی عبارت‌اند از:

  • استفاده از مترو و پیاده شدن در ایستگاه انقلاب یا تئاتر شهر
  • استفاده از خطوط اتوبوس تندرو (BRT)

همچنین به نمازگزاران توصیه شده است برای رفاه بیشتر، وسایلی مانند آب آشامیدنی و چتر همراه داشته باشند؛ به‌ویژه در صورت تابش مستقیم آفتاب.

اطلاع از تغییرات احتمالی برنامه

ستاد نماز جمعه تهران اعلام کرده است در صورت هرگونه تغییر در برنامه‌ها یا انتشار اطلاعیه جدید، اطلاع‌رسانی از طریق کانال رسمی این ستاد در پیام‌رسان ایتا انجام خواهد شد.

جمع‌بندی

نماز جمعه امروز تهران، جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵، مطابق برنامه اعلام‌شده در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. درب‌های محل برگزاری از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به روی نمازگزاران باز خواهد شد و برنامه‌های اصلی از ساعت ۱۱ آغاز می‌شود. امامت نماز را حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری برعهده دارد و پیش از خطبه‌ها نیز دکتر مهدی چمران سخنرانی خواهد کرد. همچنین میزهای خدمت دستگاه‌های قضایی و برنامه‌های فرهنگی مختلف در حاشیه این مراسم برای مراجعه‌کنندگان پیش‌بینی شده است.