روزنامه هفت صبح| شهاب زاهدی مهاجم پرسپولیس بعد از بازی با النصر یک استوری در صفحه شخصی‌اش منتشر کرد. به نظر می‌رسد این استوری در واکنش به انتقاداتی است که از نمایش او در پرسپولیس مخصوصا بازی با النصر صورت گرفته است. او نوشته: «بگذار بگویند و بگویند و بگویند، بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند، تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو»

بله آقای زاهدی! بگذار منتقدان بگویند و بگویند و بگویند! شما بخند! شما نخندی کی بخندد؟ اصلا به منتقدانت اهمیت نده. راحت باش. همینجور ادامه بده. بخند. به ریش منتقدان بخند. میلیاردی پول بگیر و به ریش هوادار‌ بدبختی بخند که از شهرستان کوبیده و آمده به امید اینکه تو گلی بزنی و دلش را شاد کنی. بخند استاد! به باخت تیمت هم بخند.

به جای تلاش برای گل زدن، همه فکر و ذکرت به این باشد که بعد از سوت پایان، درست در همان لحظاتی که هواداران یا عصبانی هستند ‌ یا دارند به خاطر باخت اشک می‌ریزند، تو زودتر از بقیه هم‌تیمی‌هایت به رونالدو برسی و از او پیراهنش را طلب کنی. البته می‌دانیم که ساعتی بعد این استوری را پاک کرده‌ای، آن هم به این دلیل که واکنش‌ها را دیده‌ای و متوجه شده‌ای که اشتباه کرده‌ای. راستش بعد از آن نمایش ضعیف و شرم‌آور، تو باید تا چند روز از خانه‌ات بیرون نمی‌آمدی، نمی‌دانیم اصلا چطور به ذهنت خطور کرده که آن استوری طلبکارانه را منتشر کنی؟

دقیقا از کدام شاهکارتان تشکر کنیم؟
سهیل مهدی، مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی ورزشگاه گفته بود: «تصمیم گرفتیم تا مسابقات هفته ششم لیگ‌برتر را معوقه اعلام کنیم اما آنقدر انتقادات زیاد و پشت سر هم بود که متعجب شدیم، چراکه منتظر تقدیر و تشکر بودیم! ما منتظر تقدیر و تشکر بودیم که VAR را در هفته پنجم لیگ‌برتر وارد لیگ قهرمانان آسیا کردیم و از گمرک ایران تشکر می‌کنیم که تجهیزات زیر دو ساعت به ورزشگاه آزادی آمد و میزبانی از تیم‌های عربستانی محقق شد و شادی و شور و نشاط با حضور کریستیانو رونالدو، سادیو مانه و… اتفاق افتاد.»

آقای مهدی! تیمی مثل آلومینیوم اراک چرا باید به لغو بازی‌های هفته ششم از شما تقدیر و تشکر کند؟ وقتی قرار است VAR قرضی و اجاره‌ای بعد از بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به صاحب اصلی‌اش تحویل داده شود و در لیگ‌برتر از آن استفاده نشود، چرا باید از شما تقدیر و تشکر شود؟ 5 سال است که از لزوم استفاده از VAR در لیگ‌برتر می‌گویید و هر بار مدعی می‌شوید که قدم‌هایی برداشته شده‌ اما هنوز موفق نشده‌اید این سیستم را وارد کنید، آن وقت توقع دارید از شما تشکر کنند و مدال هم گردن‌تان بیندازند؟

نکند منتظرید در آینده از شما به عنوان مدیر موفق تقدیر و تشکر هم بشود؟ هر روز یک تصمیم درباره بازی‌های لیگ می‌گیرید و تیم‌ها را سردرگم می‌کنید، بعد منتظرید مصاحبه کنند و بگویند دست شما درد نکند؟

منظورتان کدام افتخار است؟
حسین خبیری عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درباره اتفاقات رخ داده در استقبال از کریس رونالدو گفته: «اتفاقات بسیار خوب زیادی افتاد‌ اما فقط به حواشی ایجاد شده توجه می‌شود. به دلیل حضور پرسپولیس، النصر با تمام ستاره‌هایش به تهران آمد. رونالدو از نظر فنی و اخلاقی فوق‌العاده است و دلیل محبوبیت او هم همین است.

پیراهن باشگاه النصر برای باشگاه پرسپولیس ارزش مادی ندارد. پیراهن ما به قدر کافی ارزشمند و گران‌قیمت است. واقعیت را برای ایشان توضیح دادند و بعضی‌ها دوست دارند افتخاری که پرسپولیس رقم زده است را خراب کنند.» آقای خبیری دقیقا از کدام افتخار حرف می‌زنید؟ دقیقا در همه اموری که مسئولش باشگاه شما بود، کلی مسئله و مشکل پیش آمد.

آن از ماجرای چمن زمین ورزشگاه آزادی که اگر ادعای سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور صحت داشته باشد، چیزی جز سرافکندگی نخواهد داشت، آن هم مراسم استقبال از رونالدو و شاهکار مدیرعامل‌تان که به خاطر دل دختر دلبندشان پای فلسطین را هم وسط کشیدند و همه را بخیل و حسود کردند.

افتخار بازی با رونالدو و النصر هم به لطف حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا نصیب شما شده است استاد! ضمن اینکه پیراهن رونالدو هم آنقدر باارزش هست که بشود با پولش قرارداد یکی دو بازیکن خوب و گران‌قیمت را در ایران بست! ما از موارد دیگر چشم‌پوشی می‌کنیم ولی شما هم لطف کنید و بگویید در این ماجرا دقیقا کدام افتخار را رقم زدید.

آخرین تحولاتکاربران ویژه - ورزشیرا اینجا بخوانید.