روزنامه هفت صبح| ‌در تعطیلات غیر‌رسمی نیم‌فصل لیگ‌برتر به‌سر می‌بریم. جایی که احتمالا سرمربیان باشگاه‌ها، نقشه راه خود را برای نیم‌فصل دوم ترسیم می‌کنند. در این میان ایجاد تغییرات در فهرست بازیکنان، برطرف کردن نقاط ضعف و کم کردن حواشی نقش مهمی در رسیدن مربیان به هدف‌شان در پایان فصل دارد.

یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس هم باید در تعطیلات برای ادامه همکاری با بعضی از بازیکنان یا کنار گذاشتن آنها به نتیجه برسد. در این تیم چند بازیکن وجود دارند که از نیمکت‌نشینی خسته شده‌اند و اگر شرایط‌شان مثل نیم فصل اول باشد، ترجیح می‌دهند که جدا شوند و در تیم دیگری فرصت بازی پیدا کنند.

مهدی عبدی: او مهم‌ترین بازیکن پرسپولیس است که زمزمه جدایی‌اش از این تیم به گوش می‌رسد. او فصل گذشته با زدن 9 گل بهترین گلزن پرسپولیس بود و به خاطر همین گلزنی‌ها پیشنهادی جدی از پرتغال دریافت کرد اما یحیی گل‌محمدی با اعلام نیاز به او اجازه جدایی به عبدی نداد. مهاجم جوان پرسپولیس با دلخوری در تیم ماند و یکی دو هفته بازی کرد اما گلی نزد و با جذب لوکادیا و دیاباته به نیمکت منتقل شد.

عبدی نارضایتی‌اش را از نیمکت‌نشینی به اشکال مختلف اعلام کرد اما فیکس نشد. او تا هفته یازدهم حتی یک گل هم نزده و در چهار بازی آخر یک دقیقه هم به میدان نرفته است. با روندی که از لوکادیا و دیاباته می‌بینیم و البته با بی‌انگیزگی محض عبدی که در تمرینات و مسابقات از او دیده‌ایم، بعید به نظر می‌رسد در ادامه فصل تغییری در وضعیت او ایجاد شود. گفته می‌شود چند تیم لیگ برتری به او پیشنهاد داده‌اند و به احتمال زیاد در نیم‌فصل او را در تیم دیگری خواهیم دید.

وحدت هنانوف: مدافع تاجیکستانی پرسپولیس فصل گذشت کمابیش برای این تیم بازی می‌کرد که البته بیشتر به دلیل کمبود بازیکن و ضعف نفرات در پست خودش بود. هرچند که خود او هم گلی به سر یحیی نزد و در بازی مقابل آلومینیوم اراک با یک پاس گل به حریف و چند اشتباه و دادن پنالتی عامل اصلی حذف پرسپولیس از جام حذفی بود. به نظر می‌رسید در فصل جدید جایی در فهرست پرسپولیس نداشته باشد اما هموطنش منوچهر صفروف جدا شد و او ماند.

ماندنش اما خیلی به سودش نبود. او در این فصل فقط 47 دقیقه برای پرسپولیس به میدان رفته ‌ و در 7 بازی روی نیمکت نشسته و تماشاگر بازی هم‌تیمی‌هایش بوده است. او فصل گذشته بیشتر بازی می‌کرد اما به نظر می‌رسد اوضاع در این فصل اصلا برای وحدت مناسب نیست. البته خبری از نارضایتی او منتشر نشده اما قطعا دلش می‌خواهد بیشتر بازی کند و اگر این تضمین به او داده نشود، در نیم‌فصل جدا خواهد شد.

حامد پاکدل: در لیگ بیست و یکم عملکرد نسبتا خوبی در پرسپولیس داشت و با وجود اینکه دقایق زیادی بازی نکرد اما 5 گل در لیگ‌برتر به ثمر رساند. او نسبت به دقایق بازی‌اش، بهترین گلزن پرسپولیس در لیگ بیست و یکم بود. اما فرصت‌های کمی که یحیی به او داد باعث شد تا برای فصل جاری خواهان جدایی شود. یحیی اما به او هم مثل عبدی اجازه نداد و پاکدل در پرسپولیس ماند. با جذب لوکادیا و دیاباته وضعیت برای او هم خوب پیش نرفت.

پاکدل در این فصل فقط 62 دقیقه برای پرسپولیس به میدان رفته، آن هم در 6 هفته ابتدایی! در واقع او در 6 بازی آخر حتی یک دقیقه هم برای پرسپولیس بازی نکرده ‌ و طبیعی است که از این وضعیت ناراضی باشد. او هم هنوز دلخوری‌اش را رسانه‌ای نکرده اما دوست ندارد تا پایان فصل این وضعیت را تحمل کند. به احتمال زیاد او هم برای ماندن در تیم شرط و شروطی خواهد داشت که بعید است یحیی بپذیرد و پاکدل را باید از حالا جداشده بدانیم.

احمد گوهری: او فصل گذشته را با صنعت‌نفت آبادان شروع کرد و عملکرد خوبش باعث شد تا پرسپولیسی‌ها که از حامد لک ناراضی بودند، در نیم‌فصل او را جذب کنند. پس از 3 بازی نیمکت‌نشینی سرانجام اشتباه لک در بازی با گل‌گهر باعث شد تا گوهری به ترکیب اصلی راه پیدا کند. در اولین بازی مقابل مس رفسنجان خوب نبود و لک دوباره فیکس شد اما اشتباه مرگبارش مقابل صنعت‌نفت دوباره گوهری را فیکس کرد. کار به جایی رسید که لک در دربی هم نیمکت‌نشین شد.

پس از پایان فصل لک جدا شد و بیرانوند به پرسپولیس پیوست و گوهری هم در این تیم ماند. قابل پیش‌بینی بود که گوهری فرصت کمتری نسبت به فصل قبل پیدا خواهد کرد. او در لیگ بیست و دوم یک دقیقه هم بازی نکرده و این برای دروازه‌بانی که سابقه خوبی در لیگ برتر دارد اتفاق بدی به شمار می‌رود. او در تیم‌های دیگر می‌تواند فیکس بازی کند و احتمالا در نیم‌فصل درخواست جدایی خود را ارائه خواهد کرد.

سیامک نعمتی: 54 دقیقه بازی در 11 مسابقه برای بازیکنی در حد سیامک نعمتی نیست. او فصل گذشته به جز مقاطعی که مصدوم بود، در سایر بازی‌ها حضور داشت و در خیلی از مسابقات هم بازیکن فیکس تیم بود. 783 دقیقه در لیگ برتر به میدان رفت، 3 گل زد و یک پاس گل هم داد. اگر مصدوم نبود می‌توانست آماری به مراتب بهتر از این هم از خودش به جا بگذارد.

به نظر می‌رسید در این فصل هم جزو مهره‌های مورد اعتماد یحیی گل‌محمدی باشد اما فعالیت پرسپولیس در نقل و انتقالات به شکلی بود که از همان ابتدای فصل مشخص شد که به او زیاد بازی نخواهد رسید. او در این فصل مصدوم نبوده اما کاملا تبدیل به یک بازیکن نیمکت‌نشین شده و در بیشتر بازی‌های در حد یکی دو دقیقه بازی کرده است. خودش نارضایتی‌اش را علنی نکرده اما طبیعی است که بخواهد بیشتر بازی کند. او تیمش را دوست دارد اما این احتمال وجود دارد که در نیم‌فصل برای بیشتر بازی کردن پرسپولیس را ترک کند.

سایر اخبارکاربران ویژه - ورزشیرا از اینجا دنبال کنید.