روزنامه هفت صبح| از جمعه شب ویژه برنامه‌های محرم شبکه‌های مختلف آغاز شد و هر روز در این بخش به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. امروز سراغ «با حسین حرف بزن» رفته‌ایم که برای هفتمین سال متوالی روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.
منظر اول: محتوا| مثل فصل‌های گذشته، «با حسین حرف بزن» زمینه‌ای ایجاد می‌کند تا آدم‌های مختلف احساس خود نسبت به امام حسین (ع) را بر زبان بیاورند. علاوه بر چهره‌های مطرح، مردم عادی هم جایی ثابت در برنامه دارند. در قسمت اول مصطفی جلیلی‌نژاد (شاعر و ترانه سرا) ، محسن ابو ( ذاکر اهل بیت) و علیرضا روح الامینی‌نژاد (نقاش و معمار) از امام، عاشورا و حس خود گفتند.

امتیاز برنامه جایی است که مخاطب با جمله‌هایی خودمانی مواجه می‌شود. به این دلیل که کلام آدم‌ها غالبا بدون تکلف است و به همین خاطر بر دل می‌نشیند. در این رهگذر، اتفاقات عاشورا و شخصیت‌های مختلف توسط مهمان‌ها مرور می‌شود. درعین حال صحبت‌هایی ناظر به نیاز امروز بیان می‌شود مثل لزوم قضاوت نکردن آدم‌ها و یا نقد برخی هیات‌ها که «متظاهرانه» شکل گرفته‌اند.

منظر دوم: ساختار| سری جدید «با حسین حرف بزن» هم در یک دکور با پس زمینه مشکی ضبط می‌شود که دو لوستر بزرگ در طرفین صندلی مهمان قرار دارد. پاکت‌های زیادی دور تا دور مهمان قرار گرفته و به فراخور یکی از آن‌ها را باز می‌کند. روی پاکت‌ها سوال‌ها و جمله‌های مختلف است که در راستای درونمایه برنامه طراحی شده‌اند.

مثل این‌که دوست داری با امام حسین (ع) حرف بزنی؟ دوست داری امام با شما صحبت کند؟ و … علاوه بر این، صدای بیرون کادر سوال‌هایی از مهمان‌ها می‌پرسد مثل جنس غم امام چه فرقی با غم‌های دیگر دارد و … در پایان هم گوشه‌ای از فرش حرم سید الشهدا (ع) به مهمان‌ها هدیه می‌شود که واکنش‌های احساسی آن‌ها را به همراه دارد. «با حسین حرف بزن» برنامه‌ای متفاوت است که امسال هم می‌تواند مخاطبان را با خود همراه کند.

آخرین تحولاتکاربران ویژه - فرهنگیرا اینجا بخوانید.