روزنامه هفت صبح| شبکه دو با وجود تاسیس شبکه کودک همچنان قطب اصلی تلویزیون در عرصه کارهای کودک و نوجوان است. بنابراین مدیریت گروه این شبکه یکی از مهمترین پست‌های سازمانی است. مدیریت این گروه روز گذشته دستخوش تغییر و تحولاتی شد. براساس همین تغییرات وحید علیمردانی به‌جای آذرمیدخت آذرهوش مسئولیت این گروه را برعهده گرفت.

طی این سال‌ها اگر سری مجموعه‌های «عمو پورنگ» را از سبد تولیدات گروه کودک حذف کنیم، عملا با محصول خاصی روبه‌رو نمی‌شویم. حتی در این شبکه باکس برنامه کودک هم دیگر هویت سابق را ندارد و اینطور نیست که شبکه دو توانسته باشد برای گروه کودک و نوجوان عملا باکس پرمخاطبی را ایجاد کرده باشد.

تمام دارایی و خروجی ملموس این گروه مجموعه کارهای «پورنگ» بوده، دیگر خروجی قابل‌توجه این گروه مجموعه کلاه قرمزی بود که آن‌هم به دلیل اختلافات موجود بین شبکه و تهیه‌کننده مدت‌هاست از کنداکتور خارج شده و شبکه به پخش قسمت‌های تکراری آن بسنده کرده است. البته محدودیت بودجه و قرار نداشتن در اولویت موجب شد تا این بلایا سر تولیدات کودک بیاید، حالا باید دید در چنین شرایطی تغییر مدیریت و جا‌به‌جایی اصلا کمکی به بهبود تولیدات می‌کند.

کامنت‌ها
وحید سعیدی: از وقتی شبکه دو متولی کارهای کودک شد، می‌شد چنین روزهایی را پیش‌بینی کرد. در واقع با واگذاری تولیدات گروه کودک به این شبکه آخرین میخ بر تابوت آثار کودک زده شد.

‌احمد رنجبر: به طور کلی وضعیت برنامه‌های کودک و نوجوان تلویزیون خوب نیست. حتی شبکه‌های تخصصی پویا هم موفق نبودند. در این میان کلبه عمو پورنگ به تنهایی جور کاستی‌ها را می‌کشد که از قضا تولید خود شبکه دو است. این موفقیت نشان می‌دهد می‌توان برنامه‌های خلاقانه برای بچه‌ها ساخت.

‌مرجان فاطمی: در سال‌های اخیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو عملا اتفاق مهمی را رقم نزده. نه سریال قابل قبولی برای مخاطبان کودک و نوجوان ساخته شده و نه مسابقه‌ جذاب و نه حتی برنامه‌های متنوع. فیتیله‌ای‌ها و خاله شادونه هم نتوانستند برای مدت طولانی محبوبیت‌شان را حفظ کنند. حالا فقط یک برگ برنده دارد و اگر عموپورنگ را از دست دهد عملا نابود می‌شود.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - فرهنگیرا اینجا بخوانید.