روزنامه هفت صبح | گفت‌وگو با مدیر بنیاد شهید استان کرمان درباره نوشته سنگ مزار شهید سلیمانی.روز گذشته از سنگ جدید مزار شهید سردار حاج قاسم سلیمانی توسط فرزندان این شهید رونمایی شد.

بنا به وصیت سردار شهید سلیمانی از عناوین رسمی برای نوشتن اسم ایشان خودداری شده و تنها عبارت «سرباز قاسم سلیمانی» روی سنگ مزار او حک شده است.

همچنین بنا به وصیت شهید سپهبد قاسم سلیمانی سنگ مزار او مانند شهدای دهه ۶۰ ساده و به سبک آن زمان تهیه شده است. روی سنگ مزار شهید حاج قاسم سلیمانی نوشته شده است:

«این فرمانده سلحشور نیرو‌های ضدتروریستی ملت‌های غرب آسیا که به دعوت رسمی دولت عراق به آن کشور سفر کرده بود، به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا در بامداد جمعه سوم ژانویه ۲۰۲۰ میلادی در فرودگاه بین‌المللی بغداد توسط یگان تروریستی ستنکام مورد هدف قرار گرفت و به‌ همراه جمعی از همراهان خود، به شهادت رسید.»

این متن اما به نظر می‌رسد از نظر نگارشی، دارای یک ایراد جزئی است. اصولا در نگارش و دستور زبان فارسی برای توصیف امری ثبت از واژه «دستور مستقیم» استفاده می‌کنند و نباید در توصیف چنین جنایتی از عبارت «دستور مستقیم» استفاده کرد.

برای آنکه بدانیم طراحی و نگارش متن سنگ مزار شهید سلیمانی به عهده چه سازمان یا فردی بوده، با «احمد گروئی ساردو» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان گفت‌وگو کردیم. او در پاسخ به «هفت‌صبح» می‌گوید: «همه امور مربوط به تهیه سنگ مزار، طراحی و نوشته روی آن به عهده خانواده سردار شهید سلیمانی بوده و بنیاد شهید فقط وظیفه نصب آن را به عهده داشته است.»

توضیحات

Qasem Soleimani

توضیحات

Qasem Soleimani

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - سیاسیرا اینجا بخوانید.