روزنامه هفت صبح، رامتین لطیفی| دونالد جونیور، ایوانکا، اریک و بارون در کمپین‌های انتخاباتی پدرشان، دونالد ترامپ حضور فعالی داشتند و حتی پس از حضور او در کاخ سفید نیز تصاویر متعددی از این افراد در کنار او منتشر شد. در گرماگرم رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۱۶ و روزهای منتهی به رای‌گیری، دونالد ترامپ با یکی از فرزندانش در برنامه زنده، شنبه‌شب شبکه خبری ای‌بی‌سی حضور یافت.

ترامپ از میان فرزندانش، دختر پر‌زرق‌و‌برقش یعنی ایوانکا را همراه خود به این برنامه آورد و خطابه طولانی او در مورد دلایل و مزیت‌های ساختن دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک و نیز اصرار بر حذف تروریست‌های داعش از نقشه جهان موجب شد مورد تقدیر و تمجید پدرش واقع شود. این ستایش ترامپ از نقطه‌نظرات دخترش به غلظتی بود که برخی گمان می‌کردند وزیر خارجه کابینه ترامپ، دخترش ایوانکا باشد.

در دوران ریاست‌جمهوری او نیز ایوانکا و شوهرش، جرد کوشنر در حلقه مشاوران نزدیک ترامپ مشغول به‌کار بودند. البته این رابطه گرم چندان طول نکشید و خیلی‌زود رابطه پدر با این دختر و دامادش شکرآب شد. یکی از دلایل این جدایی، اختلاف در رویکرد آن‌ها نسبت به انتخابات ۲۰۲۰ و حواشی پس از آن بود.

تیر خلاص رابطه این پدر و دختر، انتشار شهادت‌های استورمی‌ دنیلز، بازیگر سابق فیلم‌های پورنوگرافی بود. او که با ترامپ رابطه داشت و بابت همین موضوع از او حق‌السکوت دریافت کرده بود، ادعا کرد که ترامپ در طول رابطه به استورمی دنیلز می‌گفته که «چقدر شبیه ایوانکا، دختر منی». اما حالا به‌جای ایوانکا پای تیفانی، دختر غایب و مرموز دونالد ترامپ به رسانه‌ها باز شده و خبرهای بسیاری از او و حمایت‌های جانانه‌ او از پدرش به گوش می‌رسد.

تیفانی محصول یک جنجال و رسوایی بزرگ در زندگی دونالد ترامپ است. ایوانا، همسر اول ترامپ در زمستان سال ۱۹۹۰ برای اسکی به پیست آسپن می‌رود و آنجا دونالد ترامپ و مارلا میپلز را با هم می‌بیند و به او می‌گوید «هی خانم، با شوهر من چکار داری؟» و پس از طرح این پرسش، مشاجره‌ای میان این ۲ زن شکل می‌گیرد. مارلا برای جبران توهین‌های ایوانا، کار را به روزنامه‌ها می‌کشد و اعتراف می‌کند مدتی است که مخفیانه با دونالد ترامپ رابطه صمیمی و عاشقانه دارد.

این رسوایی بزرگ به طلاق ایوانا و دونالد ترامپ منجر شد و یک سال پس از طلاق ایوانا و ترامپ، تیفانی به‌دنیا آمد. البته این ازدواج دوم هم دیری نپایید و کار این زوج در سال ۱۹۹۹ به جدایی کشید. تیفانی نیز با مادرش به کالیفرنیا نقل‌مکان کرد و نزد او بزرگ شد. او تنها ۲ هفته از سال را به مارآلاگو و نزد پدرش می‌رفت و سایر روزها را کنار مادرش می‌گذراند. البته دونالد ترامپ یک محافظ شخصی دائمی در کالیفرنیا برای تیفانی تدارک دیده بود تا هیچ خطری در کمین او نباشد.

جالب است بدانید این دوری نتوانست رابطه پدر و دختر را کمرنگ کند و تیفانی بیش از تمام فرزندان دیگر، به داشتن پدری به‌نام دونالد ترامپ می‌بالید و همواره در مدح پدرش سخنانی به زبان می‌آورد. تیفانی دوران دبیرستان را در گران‌ترین مدرسه کشور که شهریه‌اش در آن زمان بیش از ۳۲ هزار دلار برای هر سال بود، گذراند اما بر خلاف توصیه‌های پدرش، چندان رابطه خوبی با درس و مدرسه نداشت.

از این‌رو سعی کرد بخت خود را در دنیای موسیقی بسنجد تا شاید بتواند به یک ستاره پاپ تبدیل شود. او در ۱۷ سالگی اولین قطعه موسیقی خود را منتشر کرد اما به‌رغم هزینه‌های سنگین تبلیغاتی، این قطعه در بازار موسیقی آمریکا نگرفت و به اصطلاح هیت نشد. امید از دست رفته تیفانی در دنیای موسیقی سبب شد پدرش او را مجاب کند که دل به درس و دانشگاه بسپارد و تحصیلات خود را ادامه دهد.

تیفانی برای تحصیل در رشته حقوق مسیر سختی در پیش نداشت و به دانشگاه پدرش و جایی که خواهر بزرگترش یعنی ایوانکا مشغول درس خواندن بود، رفت. ترامپ سهامدار و صاحب اصلی دانشگاه پنسیلوانیاست و از این‌رو مشخص است که چرا تیفانی توانست در تمامی درس‌ها بالاترین نمره را کسب کند و مدرک کارشناسی حقوق خود را بگیرد. اما از آنجایی‌که تیفانی علاقه‌ای به فضای رسمی نداشت، بعد از دانشگاه بخت خود را به‌عنوان مدل مجله ووگ آزمود.

اگرچه تصویر کوچکترین دختر ترامپ با لباس شنا بر روی جلد مجله ووگ کنجکاوی بخش قابل‌توجهی از مردم آمریکا را برانگیخت اما باید بگوییم تیفانی در این عرصه هم چندان موفق نبود و رفته‌رفته از این کار کنار گذاشته شد. اینستاگرام پدیده‌ای بود که توانست به دوران سرگشتگی‌های تیفانی پایان دهد. او با انتشار عکس‌های مختلف، از جمله عکس‌هایی با لباس شنا و ژست‌های عجیب توانست دنبال‌کنندگان بسیاری برای خود دست و پا کند.

در کنار این عکس‌ها، تصاویری نیز از مهمانی‌های خصوصی و دوستان نزدیک تیفانی در صفحه اینستاگرامش منتشر شد و سرک کشیدن در زندگی خصوصی این افراد که به «بچه‌های پولدار اینستاگرام» معروف شدند، رفته‌رفته به یکی از تفریحات دائمی آمریکایی‌ها بدل شد.در این حلقه وسیع دوستان ثروتمند تیفانی که هیچ‌کدام از آن‌ها ابایی از به رخ کشیدن زندگی لوکس خود ندارند، افراد سرشناس بسیاری به‌چشم می‌خورند.

پسران شیک‌پوش پیتر برانت و استفانی سیمور پای ثابت تمام مهمانی‌ها هستند. کایرا کندی، دختر رابرت کندی جونیور نیز دوست صمیمی تیفانی است و هر دوی آن‌ها معتقدند که نیویورک متعلق به پدران آن‌هاست و مردم برای شناخت بیشتر آن‌ها باید نام پدرانشان را در اسرع‌وقت گوگل کنند. گایت ماتیس، نوه هنری ماتیس که هنرمند سرشناس آمریکایی است و نیز ای.جی. جانسون، پسر پر زرق و برق ستاره بسکتبال آمریکا و تیم لس‌آنجلس لیکرز، مجیک جانسون نیز از نزدیک‌ترین افراد به تیفانی هستند.

مهمانی‌های بزرگ، خانه‌های مجلل، لباس‌های گران‌قیمت، باغ‌های مشجر، استخرهای مدرن، ماشین‌های لوکس و پرچم آمریکا را می‌توان نمادهای مشترک عکس‌های منتشر شده در صفحات اینستاگرام این افراد دانست. باید اعتراف کرد دسته "بچه پولدارهای اینستاگرام" بسیار مورد توجه مردم آمریکا هستند.

برخی آن‌ها و سبک زندگی اشرافی‌شان را نقطه نهایت آمال و آرزوها و رویاهای‌شان می‌بینند و برخی دیگر نیز آن‌ها را ثمره زندگی حرام و پر از زد و بند و ریاکاری پدران و مادرانشان می‌دانند و معتقدند آن‌ها زالوهای جامعه آمریکا هستند که از خون طبقات ضعیف اقتصادی می‌مکند و خود را پروار می‌کنند.

هرچه باشد تعداد مخاطبان و تأثیرگذاری این افراد در فضای مجازی آمریکا بسیار بالاست و با حضور فعال تیفانی در تحرکات اخیر انتخاباتی پدرش، باید منتظر تبلیغات گسترده بچه پولدارهای اینستاگرام برای کمپین ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ باشیم و این برای مخالفان او یک زنگ خطر جدی است. به نظر می‌رسد دیگر دوران ایوانکا به پایان رسیده و باید به دیدن تصاویر تیفانی در کنار دونالد ترامپ عادت کنیم.

آخرین تحولاتکاربران ویژه - جهانرا اینجا بخوانید.