روزنامه هفت صبح| پسر جوان که در درگیری بر سر سیگار کشیدن، برادر خود را به قتل رسانده بود از سوی پدرش بخشیده شد و به زودی به لحاظ جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه خواهد رفت.۴ خرداد امسال رسیدگی به پرونده قتل جوان ۲۹ساله‌ای به نام سامان به دست برادر کوچکترش به نام سعید در دستور کار بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت.

زمانی که تیم جنایی برای بررسی‌های ابتدایی در سردخانه یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران حاضر شدند، مشخص شد سامان در حالی که با ضربات چاقو به شدت مجروح شده بود به بیمارستان منتقل شد اما ساعتی بعد از انتقال به بیمارستان توسط امدادگران اورژانس،به‌رغم تلاش کادر درمان برای نجات جانش، به دلیل شدت جراحات وارد شده و خونریزی وسیع جان خود را از دست داد.

همچنین مشخص شد در این درگیری مرگبار، پدر سامان و پسرعموی او نیز توسط سعید مورد اصابت ضربات چاقو قرار گرفته و مجروح شده بودند.پدر سامان در برخورد ابتدایی با ماموران جنایی گفت:«روز حادثه بیرون از خانه بودم و پسرانم به همراه پسربرادرم در خانه بودند.زمانی که در خانه را باز کرده و وارد هال شدم،دیدم که سعید چاقو به دست دارد و با برادرش درگیر شده.پسربرادرم سعی می‌کرد مانع درگیری آنها شود اما سعید به او هم با چاقو ضربه‌ای زد.

من سریع برای میانجیگری وارد عمل شدم اما در همان لحظه پسر کوچکم ضربه‌ای هم به من زد.انگار خون جلوی چشمانش را گرفته بود و بعد از درگیری از خانه رفت.من سریع اورژانس را خبر کردم و سامان را به بیمارستان رساندم.اما دیگر کار از کار گذشته بود.» با اطلاعاتی که پدر سامان و سعید در اختیار ماموران قرار داد، ردیابی سعید در دستور کار قرار گرفت و سرانجام متهم شناسایی و دستگیر شد.

ماجرا چه بود؟
سعید در برخورد اولیه با ماموران ضمن اظهار پشیمانی از قتل برادرش گفت:«من قصد کشتن برادرم را نداشتم اما روز حادثه وقتی با هم درگیر شدیم به حدی عصبانی شدم که دست به چاقو برده و دیگر نفهمیدم چه شد که ضربات کاری را وارد کردم.» سپس سعید در مورد علت درگیری خود با برادر بزرگترش گفت:

« برادرم سیگار می‌کشید اما با این وجود هر بار سیگار دست من می‌دید، اعتراض می‌کرد و من را دعوا می‌کرد.یک بار بعد از بگو‌مگو با او بر سر سیگار به حدی عصبانی شدم که از خانه بیرون زدم و ساعتی بعد برگشتم اما روز حادثه وقتی دوباره برای سیگار کشیدن به من پرخاش کرد، با او گلاویز شدم.

وقتی درگیری بالا گرفت یک چاقو برداشتم.پسرعمویمان هم در خانه‌مان بود که سعی می‌کرد جدایمان کند و من نفهمیدم چطور ضربه چاقو به او هم اصابت کرد.بعد پدرم از در وارد شد و در جریان درگیری ضربه‌ای هم به او خورد.» با اظهار ندامت سعید،پدرش به عنوان ولی‌دم پرونده گذشت بی‌قید و شرط خود را نسبت به پسرش اعلام کرد.

به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به لحاظ جنبه عمومی جرم به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و به زودی سعید پای میز محاکمه خواهد رفت.

آخرین تحولاتکاربران ویژه - اسلایدررا اینجا بخوانید.