روزنامه هفت صبح| در پی ربودن کارگر ساختمانی در غرب تهران، ۳مرد جوان در جریان تحقیقات بازداشت شدند. دوازدهم فروردین‌ماه امسال، مرد میانسالی به شعبه هفتم دادسرای امور جنایی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل بازپرس غلامحسین صادق‌زاده قرار گرفت، گفت: شغل من تامین نیروی انسانی برای ساخت‌و‌ساز‌ ساختمان در تهران است؛

در پروژه اخیر یکی از کارگران ساختمان به‌نام غنی به‌صورت ناگهانی ناپدید شد اما این درحالی بود که چند فرد ناشناس در تماس با خانواده غنی در افغانستان درخواست چند میلیون تومان پول در ازای آزادی او کرده‌اند. پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده دادسرای جنایی تهران، تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی وارد عمل شدند و با بررسی‌های اولیه پی بردند، خانواده فرد ربوده شده در ازای آزادی فرزندشان مقدار زیادی پول به حساب آدم‌ربایان واریز کرده‌اند اما غنی هنوز آزاد نشده است.

کارآگاهان جنایی در نخستین‌گام با اقدامات گسترده اطلاعاتی و مخابراتی متوجه شدند، 3مرد جوان اهل کشور افغانستان در ازای آزادی غنی با خانواده او تماس گرفتند و شماره کارت خودشان را در اختیار آنها قرار داده‌اند. کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی در گام بعدی با اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های دقیق‌تر مخفیگاه متهمان را در تهران ردیابی و با هماهنگی‌های لازم با بازپرس پرونده آنها را در یک عملیات‌ غافلگیرانه بازداشت کردند.

تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه متهمان ظهر یکشنبه دهم اردیبهشت‌ماه به شعبه هفتم دادسرای جنایی منتقل شدند و ضمن انکار هرگونه جرم آدم‌ربایی ادعا کردند از ربودن مرد جوان اطلاعی ندارند و نمی‌دانند مبلغ مورد نظر به چه دلیلی به شماره کارت آنها واریز شده است. در ادامه نیز مشخص شد، اسفند ماه سال گذشته ‌در موردی مشابه، مفقود شدن ناگهانی یک کارگر جوان دیگر اهل کشور افغانستان به پلیس آگاهی اعلام شده

تحقیقات در رابطه با این پرونده در شعبه دهم دادسرای جنایی تهران به جریان افتاده است که خانواده آن کارگر نیز به شماره حساب همین 3 نفر در ازای آزادی فرزندشان پول واریز کرده‌اند. تحقیقات تیم جنایی حکایت از آن داشت، به حساب بانکی 3 متهم مبالغ میلیاردی و نامتعارفی واریز شده است که همین ماجرا فرضیه تشکیل باند آدم‌ربایی را پررنگ کرد.

متهمان چه کسانی هستند؟
یکی از متهمان تبعه خارجی دانشجوی رشته حقوق است و موجودی حسابش نزدیک یک میلیارد تومان استعلام می‌شود که خانواده‌های کارگران مفقودی به حساب او پول واریز کرده بودند. او در بازجویی در دادسرا می‌گوید: «اتهام آدم‌ربایی را قبول ندارم. من اصلا خبر ندارم این مبالغ به چه دلیل به حساب من واریز شده است.

هفته گذشته موضوع واریزی‌های مشکوک را به پلیس هم اعلام کردم. مقداری از این پول هم هزینه تحصیل من بود که از طرف خانواده‌ام به حسابم واریز شد.» او در افغانستان لیسانس حقوق گرفته و برای ادامه تحصیل در ایران دکترای حقوق می‌خواند. دو متهم دیگر هم کارگر سنگ‌بری هستند و می‌گویند اصلا نمی‌دانند به چه جهت این مبلغ به کارت‌شان واریز شده است. با دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - اسلایدررا اینجا بخوانید.