روزنامه هفت صبح| به گزارش خبرنگار جنایی هفت صبح، ساعت 11 صبح دوشنبه هفدهم بهمنماه، پرسنل انتظامات یک بیمارستان در تهران مرگ مشکوك پسر جوانی را روی تخت این مرکز درمانی به محمدحسین زارعی، بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی گزارش دادند. با اعلام این خبر، تیم تحقیق پای در بیمارستان گذاشتند و با جسد پسر جوانی مواجه شدند که به دلایل نامشخصی به کام مرگ فرو رفته بود.
همچنین بررسیهای اولیه نشان میداد پسر جوان معتاد بوده و پس از اینکه حالش در یک کمپ ترک اعتیاد بد شده به این بیمارستان منتقل شده اما اقدامات درمانی فایدهای نداشته و پس از چند روز فوت کرده است. اعضای خانواده متوفی نیز در جریان تحقیقات از مسئولان کمپ ترک اعتیاد شکایت کرده و مدعی بودند زمانی که پسرشان به کمپ رفته مشکلی نداشته است. با دستور بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی، جسد برای معاینات دقیقتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات ادامه دارد.
ردپای پسر جوان در مرگ پدرش
به گزارش خبرنگار جنایی هفت صبح، اواسط بهمن ماه امسال زن جوانی به شعبه چهارم دادسرای امور جنایی رفت و هنگامی که مقابل بازپرس وحید ناصری قرار گرفت، گفت: پدرم چندی قبل در یکی از بیمارستانهای تهران به دلیل عفونت بستری شد و فوت کرد. زن جوان در ادامه مدعی شد: برادرم که با پدرم زندگی میکرد نسبت به متوفی توجهی نداشت و پدرم پس از اینکه به زمین خورد به بیمارستان منتقل و در آنجا بستری شد که در ادامه نیز فوت کرد.
تحقیقات تیم جنایی نیز نشان میداد، پزشکی قانونی در گزارش اولیه خود علت مرگ متوفی را خونریزی مغزی به دلیل برخورد جسم سرد با سر اعلام کرده اما در بررسیهای اولیه تیم تحقیق که در بیمارستان حاضر شده بودند، هیچگونه آثار کبودی روی سر متوفی مشهود نبوده است. پسر جوان که با متوفی زندگی میکرده در روند تحقیقات مدعی شده که پدرش پس از انتقال به بیمارستان در جریان اقدامات درمانی به زمین خورده و تقصیری در مرگ پدرش نداشته است. تحقیقات در رابطه با این پرونده توسط وحید ناصری، بازپرس ویژه قتل شعبه چهارم دادسرای امور جنایی ادامه دارد و متخصصان پزشکی قانونی برای مشخص شدن علت نهایی مرگ تحقیقات را آغاز کردند.



