روزنامه هفت صبح، سارا غضنفری| انگار نقطه پایانی برای قتل‌های فجیع خانوادگی وجود ندارد. شاید باور نکنید در همین چند روز هشت نفر به دلیل قتل خانوادگی کشته شده‌اند. از قتل‌عام اعضای یک خانواده توسط پدرشان در شهر صدرا شیراز تا قتل خواهر در همدان، کشتن عروس به‌دست پدرشوهر در هلیلان ایلام و قتل مادر به دست دو برادر در شاهرود!اما قتل خانوادگی‌ای که در شهر صدرا شیراز رخ داده از همه فجیع‌تر است. پیگیری این داستان از یک توئیت در فضای مجازی آغاز شد. معلمی که خبر از مرگ دانش‌آموزش داده بود که توسط پدرش به قتل رسیده است و همین موضوع باعث شد تا ماجرا را پیگیری کنیم.

قتل دختران و همسر
ماجرا به شب تولد حضرت علی(ع) و روز پدر بازمی‌گردد. ۲۶ بهمن ماه، حوالی ساعت ده شب ماجرای قتلی در خیابان کوهرنگ، شهر صدرا ۱۵ کیلومتری شمال غربی شیراز گزارش می‌شود. اما ماجرا فقط قتل یک نفر نبود. مرد ۴۰ ساله در خانه دایی همسر ۳۹ ساله‌اش به همراه دخترانش مستاجر بود. او یک دختر حدود ۱۹ ساله و دوقلوهای دختر ۱۱ ساله داشت. مدتی بود وضع مالی خوبی نداشت و بر سر همین ماجرا با دایی همسر خود درگیر بود و دایی همسرش به او گفته بود اصلا دیگر اجاره هم نمی‌خواهم، باید خانه را تخلیه کند.

این مرد بر اثر فشارها و عصبانیت و ناتوانی در تهیه اجاره منزل دایی همسرش، تصمیم می‌گیرد خودش، همسرش و فرزندانش را به قتل برساند. او سم در آبمیوه حل کرده و به دخترانش می‌دهد که آنها بر اثر مسمومیت قربانی می‌شوند. سپس مرد ۴۰ ساله با سلاح سرد همسر ۳۹ ساله خود را به قتل می‌رساند و در نهایت با ضربات چاقو خودش را هم می‌کشد. علت اصلی اقدام این مرد را مسائل مالی عنوان می‌کنند.

قتل عروس توسط پدرشوهر
اما روز جمعه خبر دیگری از یک قتل خانوادگی گزارش شد. مرد ۵۲ ساله‌ای در یکی از روستاهای شهرستان هلیلان از توابع ایلام، پس از به قتل رساندن عروس ۲۲ ساله‌اش، با شلیک یک گلوله به زندگی خود پایان داد. علت این اقدام مرد میانسال را اختلاف خانوادگی عنوان کرده‌اند!

خفه کردن خواهر در همدان
چهارشنبه‌شب به ماموران پلیس در همدان خبر مرگ مشکوک زنی ۴۰ ساله مخابره شد. وقتی ماموران به خانه این زن رفتند مشاهده کردند او از ناحیه پاها، دست‌ها، صورت و گردن دارای آثار ضرب و شتم و کبودی است. در نتیجه جسد برای تعیین علت تامه مرگ به پزشکی قانونی همدان منتقل شد که طبق جوابیه پزشکی قانونی علت تامه مرگ، فشار بر عناصر حیاتی گردن(خفگی) اعلام شد که با توجه حساسیت موضوع، مراتب در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

طی ۴۸ ساعت بررسی‌های پیرامون این قتل صورت گرفت و در نهایت ماموران به برادر این زن مشکوک شدند اما این مرد به هیچ وجه زیر بار درگیری با خواهرش نمی‌رفت تا این که همسایه‌ها از صدای درگیری و ورود او به خانه خبر دادند. بالاخره پسر جوان زبان به اعتراف گشود و گفت به علت مشکلات خانوادگی، خواهرش را حین درگیری بر اثر عصبانیت خفه کرده است!

درگیری دو برادر و قتل مادر
آخرین قتل به پنجشنبه بازمی‌گردد. دو برادر ۴۹ و ۵۱ ساله در روستای بسطام از توابع شاهرود به‌واسطه اختلافات خانوادگی با هم درگیر شده‌ بودند که مادر ۷۸ ساله آنها با قصد میانجی‌گری وارد محل نزاع شده و یکی از برادران ضربه‌ای را به او وارد می‌سازد. اما برادران به‌‌قدری درگیر نزاع بودند که متوجه خونریزی مادرشان نمی‌شوند! پس از دقایقی که درگیری برادران خاتمه می‌یابد، طرفین به خونریزی شدید مادر که دارای سابقه بیماری قلبی نیز بوده، پی برده و با اورژانس تماس می‌گیرند که متأسفانه تلاش‌های کادر پزشکی بی‌نتیجه بوده و مادرشان فوت می‌کند!

سایر اخبارکاربران ویژه - اسلایدررا از اینجا دنبال کنید.