روزنامه هفت صبح| یک: ‌این تیتر همشهری در ستایش از خانم علم‌الهدی چه بازتابی داشته است. استفاده از عبارت همسر رئیسی به جای اسم خانم علم‌الهدی موجی از انتقادات را به همراه داشته و آن را به رفتار سنتی اصولگرایان سنتی نسبت داده‌اند که از بردن نام همسرانشان ابا دارند. البته بعید است این‌گونه باشد.

شاید استفاده از عبارت خانم علم‌الهدی در تیتر سخت بوده. شخصا یکی از مصاحبه‌های خانم علم‌الهدی را با خانم ژورنالیست آمریکایی دیدم و خب شخصا احساس نکردم که خانم علم‌الهدی شکل خاص و نکته ویژه‌ای را در گفته‌هایشان داشته باشند که سزاوار این همه ستایش باشد. شاید هم خوب دقت نکردم! بیشتر استراتژی ایشان در این گفت‌وگو روی «پافشاری» بر مواضع قرار داشت که خب استراتژی سختی هم نیست هرچند قابل احترام است.

دو: به لباس کاروان بانوان ایران در بازی‌های آسیایی در توئیتر انتقادی وارد شده و آقای سینا کلهر پوزش‌خواهانه گفته‌اند که به ما مربوط نیست و حاصل کار کمیته المپیک است. استاد! شما چرا باید با این دیدگاه معاون وزارت ورزش و جوانان باشید؟‌ یک وزارت دیگر برای دورنمای کاری خود انتخاب می‌کردید. برخی روایت‌های سال‌های ابتدای انقلاب را بخوانید و برخی مواضع آیت‌الله خمینی در مباحث فرهنگی را.

قرار نیست هرچه طبقه رادیکال مذهبی بگویند درست باشد. این دوستان که به لباس پوشیده و هماهنگ ورزشکاران ما ایراد می‌گیرند بعد از صباحی اصلا با حضور بانوان ورزشکار در میادین بین‌المللی مخالفت خواهند کرد. بی‌خود نیست که ورزش بانوان در شهرهای مشهوری که پایگاه این طیف‌های رادیکال است اصلا تحرک و جنبشی ندارد. شما دیگر به این خواسته‌ها تن ندهید.

سه: تیم المپیک ایران در یک بازی نه چندان خوب دو بر صفر تایلند را برد و رفت یک چهارم نهایی و آنجا با هنگ‌کنگ بازی می‌کند. عنایتی نشان داده که فعلا در اندازه‌های بزرگی کردن در نیمکت مربیان نیست. در لیگ چهره‌هایی مثل مجتبی حسینی، ربیعی و تارتار صلاحیت و توانایی خود را سال به سال تایید کرده‌اند. باید از این مربیان برای تیم‌های المپیک و پایه استفاده کرد و از دست گعده‌های رفاقتی در چینش مربیان راحت شد.

چهار: تکواندو باز هم از صید طلا ناکام ماند و با دوسه تا نقره و چندتا برنز در تیم‌های آقایان و خانم‌ها به کار خود پایان داد. بوکس هم که قربانشان بروم. تیراندازی بانوان که شاهکار بودند و بهترین رتبه‌ای که به دست آوردند مقام ششم بوده است. جودو هم که هیچ. تا به اینجا پینگ پنگ، والیبال، ‌ووشو (با 5 فینالیست) و تا حدی هندبال قابل قبول بوده‌اند.

هندبال با یک تساوی ناپلئونی با عربستان به دور بعد صعود کرد و سعودی‌های بدشانس حذف شدند. منتظر کشتی و وزنه‌برداری و کاراته می‌مانیم تا وضعیت مدال‌های ایران از این شرایط خجالت‌آور فعلی خارج شود. فعلا در جای یازدهم هستیم در حالی که ازبکستان و هند هرکدام پنج شش طلا در کیسه دارند.

آخرین تحولاتکاربران ویژه - اجتماعیرا اینجا بخوانید.