روزنامه هفت صبح| روز گذشته دو خبر درباره سه ايراني ساكن خارج از كشور، يكي آلمان و دو نفر ديگر سوئد، منتشر شد. ماجراي اول مربوط به زني ايراني صاحب يك آژانس مسافرتي است كه در كلن آلمان به متقاضيان مهاجرت از ايران خدمات غيرقانوني ارائه مي‌داده و حالا متهم شده و منتظر محاكمه است. ماجراي دوم هم مربوط به دو خواهر ايراني‌الاصل در سوئد است كه به واسطه يك برنامه رئاليتي‌شو در سوئد مشهور شده‌اند.

‌جعل پاسپورت و رشوه به سفارتخانه
به گزارش روزنامه محلی شهر کلن، یک زن ایرانی ۴۲ساله و مدیر یک آژانس مسافرتی که از تهران و کلن اداره می‌شده، به خاطر «اقدامات غیرقانونی» بازداشت شده است. او که در اینترنت «بسته همه‌جانبه و بی‌دغدغه» مهاجرت به آلمان را تبليغ می‌کرد، در ازای دریافت پول هنگفت از مهاجران، پاسپورت جعل مي‌كرده و به کارکنان سفارت و فرودگاه‌ رشوه مي‌داده است. به گفته دادستان عمومی، فعالیت غیرقانونی این زن در پاییز ۲۰۱۶ آغاز شد. او متهم به عضویت در یک باند ورود غیرقانونی مهاجران به آلمان است و دختر و برادرش هم با این باند همکاری داشته‌اند.

دادستانی این زن را به ۱۵ مورد عمل خلاف قانون متهم کرده است. روزنامه محلی کلن نوشته است که فعالیت‌های او از زمانی شروع شده که یک زن ایرانی و پسر چهار ساله‌اش را با ویزای تجاری به ایتالیا و از آنجا به آلمان آورد. این زن در آلمان تقاضای پناهندگی کرد و علت را گرویدن به مسیحیت و تعقیب شدنش در ایران عنوان کرد.

صاحب آژانس مسافرتی برای دریافت ویزای جعلی، معادل ۴۲هزار یورو دریافت کرده و برای انجام این کار به یک واسطه در سفارت ایتالیا در ایران پول داده است. این باند شماره بلیت انتظار مراجعه‌کننده را به واسط داده تا وقتی نوبت به شماره مربوطه برسد، او کارها را رتق و فتق کند.

همچنين در اين گزارش گفته شده که او به کارمندان فرودگاه ترکیه رشوه می‌داده تا به عکس‌ پاسپورت زیاد دقت نکنند. البته اين خانم براي مشتري‌هاي پولدارتر خدمات متنوع‌تري ارائه مي‌داده. در اين گزارش نوشته شده برای کسانی که بیش از «نرخ پایه» که حدود ۱۰هزار یورو بوده، پرداخت کرده‌اند، داستان فرار هم ساخته و پرداخته می‌شده تا آن را تمرین کنند و زمانی که درخواست پناهندگی به مقامات اداره مهاجرت ارائه می‌شود، بتوانند داستانی را تعریف کنند که واقعی به نظر برسد.

در گزارش آمده که متهم از پرونده‌های رسیدگی‌شده ۲۴۷ هزار یورو درآمد داشته است. در حالی که همدستان متهم قبلاً محکوم شده بودند، او چندین سال از دست پليس پنهان شده بود. این زن در آگوست سال گذشته خود را به مقامات آلمانی تسلیم کرد و از آن زمان تا به امروز در بازداشت به سر می‌برد و حالا مورد محاکمه قرار گرفته است.

خواهران حسيني
دو خواهر ايراني‌الاصل به نام‌هاي شراره و روشنك حسيني با اينكه در بين ايراني‌ها شناخته شده نيستند، به تازگي تبديل به يك زوج مشهور رسانه‌اي در تلويزيون سوئد شده‌اند. اين برنامه كه «خواهران حوس» نام دارد، يك رئاليتي‌شو يا تلويزيون واقع‌نما است كه زندگي واقعي و شبانه‌روزي اين دو را پوشش مي‌دهد.

شراره و روشنك حسيني در سوئد با نام‌هاي شراره و روشي حوس كه مخفف حسيني است شناخته مي‌شوند. اين دو خواهر از سال 2016 به صورت مشترك يك كمپاني موفق روابط عمومي و توليدي به نام «آژانس حوس» را اداره مي‌كنند و از اين طريق و البته فضاي مجازي و اينفلوئنسري در جامعه سوئد به شهرت رسيده‌اند.

خانواده حسيني وقتي شراره دو ساله بود از ايران به سوئد مهاجرت كردند و سه سال بعد روشنك به دنيا آمد. شراره كه در لس‌آنجلس مُد خوانده حالا 35 سال دارد و پيش از اين به عنوان استاليست كار كرده است. روشنك، روشنا يا روشي هم پنج سال از خواهرش كوچك‌تر و كمي از خواهر بزرگترش مشهورتر است.

در سن 19 سالگي در برنامه «آيدل» به عنوان خواننده شركت كرده و پس از آن در كمپاني «وارنر موزيك» مشغول به كار شده است. علاوه بر خوانندگي او بازيگري هم مي‌كند و در سه فيلم و يك سريال ايفاي نقش كرده است. كمپاني حوس يك آژانس ديجيتال ماركتينگ واقع در استكهلم است كه به صورت آفلاين و آنلاين برندسازي انجام مي‌دهد.

اين رئاليتي‌شو زندگي پرمشغله اين دو خواهر را دنبال مي‌كند كه تركيبي از كار و سفر و مهماني با بزرگترين سلبريتي‌هاي سوئد است. پدر و مادر و خواهران حوس هم بعد از شروع اپيزود اول تصميم گرفتند كه جلوي دوربين‌ها بيايند و حتي پدرش درخواست كرده تا رژيم غذايي خاصي دريافت كند تا بتواند جلوي دوربين بهتر ظاهر شود.

سایر اخبارکاربران ویژه - اجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.