به گزارش هفت صبح، نزدیکان باشگاه استقلال ادعا می‌کنند دیگر هیچ خطری از جانب میودراگ بوژوویچ استقلالی‌ها را تهدید نمی‌کند.

پیش از این شایعه شده بود بوژوویچ بابت مطالبات خود به فیفا شکایت کرده است.

میودراگ بوژوویچ در فصل 1404-1403 مسابقات لیگ برتر فوتبال یکی از چهره‌های خبرساز بود. او در 20 هفته نخست لیگ برتر هدایت تیم استقلال خوزستان را بر عهده داشت و سپس به مدت 9 بازی، روی نیمکت استقلال نشست.

بوژوویچ که ابتدا رقم قرارداد سال دوم خود را به استقلال خوزستان بخشیده بود و قرار شد مبلغ قرارداد سال اول (فصل قبل) خود را دریافت کند، از این باشگاه پیش‌تر به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت کرده بود. وی همچنین بابت دریافت نکردن مطالبات خود از باشگاه استقلال، از این باشگاه نیز به فیفا شکایت کرد.

با این وجود طبق پیگیری‌های خبرنگاران حوزه استقلال، مدیران باشگاه استقلال اخیراً دستمزد معوقه سرمربی سابق خود به میزان 81 هزار دلار را پرداخت کرده تا این پرونده مختومه شود.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.