هفت صبح| جنوب اصفهان در سی‌وششمین روز جنگ به کانون توجه تبدیل شد. عملیاتی که به گفته منابع رسمی ایران با هدف نجات یک خلبان آمریکایی طراحی شده بود، به درگیری مستقیم و انهدام تجهیزات نظامی دشمن انجامید. اما این رخداد به میدان تازه‌ای برای روایت‌های متضاد و پیام‌های سیاسی نیز تبدیل شده است.ابراهیم ذوالفقاری، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، جزئیات این عملیات را تشریح کرد. او با اشاره به این که  طرح آمریکا در قالب یک اقدام فریب و فرار فوری برنامه‌ریزی شده بود، گفت: عملیات به اصطلاح نجات ارتش آمریکا که در قالب عملیات‌ فریب و فرار فوری به بهانه نجات خلبان هواپیمای ساقط شده خود در یک فرودگاه متروکه در جنوب اصفهان طرح‌ریزی شده بود، با حضور به موقع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به شکست کامل انجامید.


وی یادآور شد: پیرو اطلاعات قبلی در بررسی‌های تکمیلی توسط کارشناسان حاضر در صحنه مشخص شد دو فروند هواپیمای نظامی ترابری C۱۳۰ دو فروند بالگرد بلک هاوک ارتش آمریکا، با تحقق وعده الهی و یاری خداوند متعال و آتش خشم مقدس لشکریان اسلام در نیروهای مسلح مقتدر، منهدم شدند که این اقدام سطح ناکامی پی در پی ارتش آمریکا را افزایش داد.سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تاکید کرد: بر همگان ثابت شد که ارتش زبون و ورشکسته آمریکا در این جنگ تحمیلی در برابر اراده الهی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، نیروی مسلط و برتر محسوب نمی‌شود.


سرهنگ ذوالفقاری یادآور شد که به دنبال این عملیات غرور آفرین و پیروز‌مندانه، رئیس‌جمهور شکست خورده آمریکا با دستپاچگی و دروغ از طریق جنگ روانی تلاش دارد از معرکه شکست فرار کند و همچون گذشته به یاوه‌گویی‌ها و فرافکنی‌های خود ادامه می‌دهد، هرچند واقعیت میدان خود گویای دست برتر نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران است.در مقابل، رسانه‌ها  و مقامات آمریکا تلاش می‌کنند تصویری متفاوت ارائه دهند. منابع آمریکایی اعلام کرده‌اند که هواپیماها و بالگردها به دلیل نقص فنی در محل باقی ماندند. به گفته این منابع، نیروهای آمریکایی خود این تجهیزات را منهدم کردند تا به دست نیروهای ایرانی نیفتد. این روایت تلاش دارد ماجرا را از یک شکست نظامی به یک اقدام تاکتیکی تغییر دهد.


دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز در ادامه این روایت اعلام کرد که خلبان آسیب‌دیده با موفقیت از ایران خارج شده است. او به جزئیات بیشتری اشاره نکرد، اما این ادعا در تضاد با روایت ایران قرار دارد.در همین رابطه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار تصویری از بالگردهای سرنگون شده آمریکایی به ادعای ترامپ درباره عملیات شب گذشته پاسخ داد. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار تصویری از بالگردهای سرنگون شده آمریکایی در نبرد مشترک نیروهای مسلح مقتدر کشور، نوشت:«اگر ایالات متحده سه پیروزی دیگر از این دست به دست آورد، کاملاً نابود خواهد شد.»


همزمان، سفارت ایران در دانمارک این رخداد را به حادثه تاریخی طبس در سال ۱۳۵۸ تشبیه کرد. در پیام منتشرشده، تأکید شد: خدای «طبس» زنده است و طبسی دیگر در جنوب اصفهان می‌آفریند و پرنده‌های متجاوز آمریکایی را در آتش خشم رزمندگان ایران می‌سوزاند.اتفاقی که در جنوب اصفهان رخ داد از منظر رسانه‌ای نشان داد که جنگ روایت‌ها نیز به همان اندازه تحلیل نظامی اهمیت دارد. به خصوص که دشمن تلاش می‌کند تصویر متفاوتی از واقعیت ارائه دهد. ایران بر موفقیت عملیاتی تأکید دارد و آمریکا بر مدیریت بحران، که هر دو بخشی از نبردی گسترده‌تر در حوزه افکار عمومی است.