
احمد نعمتبخش، دبیر انجمن خودروسازان در گفتوگو با هفت صبح درباره شرایط خطوط تولید خودرو بعد از حمله به صنایع فولادی و پتروشیمی گفت: وضعیت شرکتها به این شکل نیست که به یکباره از مواد اولیه تولید خالی شده باشند و به اندازه ۲ تا ۳ ماه امکان تأمین این مواد را دارند.
وی افزود: پیشبینی شده است که فعلاً شرکتها به صورت تدریجی (Ramp up) تولید را ادامه دهند و تا آن زمان روشهای جایگزین قطعات خودرو بررسی شود. در همین موضوع جلساتی نیز با پتروشیمیها و صنایع فولادی که تأمینکننده مواد اولیه خطوط تولید خودرو هستند برگزار خواهد شد تا بررسی شود که چه زمانی قادر به تأمین نیاز خودروسازان خواهند بود.
دبیر انجمن خودروسازان همچنین از آغاز جلسات برای تدوین بسته حمایتی برای صنعت خودرو خبر داد.
نعمتبخش درباره زمان آغاز به کار خطوط تولید خودروی کشور نیز گفت: در حال حاضر خطوط پس از وقفه تعطیلات نوروزی در حال آمادهسازی است و احتمالاً تولید از هفته آینده آغاز خواهد شد.






