روابط عمومی اداره کل بندر و دریانوردی آبادان نوشت: مدیر بنادر و دریانوردی آبادان از غرق شدن یک فروند کشتی باری حامل گچ در اروند رود خبر داد.

کامبیز مالکی‌زاده مدیر کل بندر و دریانوردی آبادان اظهار داشت: این کشتی هفت خدمه داشت که پس از وقوع حادثه چهار نفر توسط شناورهای صیادی نجات یافتند اما سه خدمه دیگر شامل 2 تبعه هندی و یک ایرانی مفقود شدند. تیم جستجوی و نجات دریایی بندر آبادان و اروندکنار، بندر خرمشهر، نیروی دریایی سپاه و غواصان در حال امدادرسانی هستند. محل این حادثه حدود هفت مایل تا بندر اروندکنار فاصله دارد کشتی فلزی حادثه دیده، بندر خرمشهر را به مقصد کویت ترک کرده بود.

مالکی‌زاده گفت: برای جلوگیری از برخورد دیگر شناورها به کشتی حادثه‌دیده پیام اولیه به صورت زبان فارسی و زبان انگلیسی به طور مکرر از مرکز جستجو و نجات فرعی بندر اروندکنار بر روی کانال 16 بی سیم دریایی قرائت می‌شود.

مدیر کل بندر و دریانوردی آبادان افزود: در حال حاضر نیز شناورهایی به منظور جلوگیری از برخورد دیگر شناور به کشتی غرق شده در محل محل حادثه حضور دارند و علت این حادثه در دست بررسی است.

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
منبع: جماران