روزنامه هفت صبح | از ابتدای اردیبهشت امسال که فعلا ۱۹ روز از آن می‌گذرد در قتل‌های خانوادگی هشت نفر کشته شده‌اند. افرادی که یا قوم و خویش دور بودند، یا از یک طایفه و در بقیه موارد داماد خانواده و شوهر و برادر شوهر هم در این قتل‌ها دخیل بوده‌اند. علت همه این پرونده‌ها اختلافات خانوادگی و خشم لحظه‌ای بیان شده و در آخرین پرونده که در کرمانشاه در دو طایفه رخ داده قاتل خودش را نیز کشته است که این حادثه روز جمعه شانزدهم اردیبهشت ماه رخ داده است.

کشته شدن ۵ نفر در کرمانشاه روز جمعه
به‌دنبال کشته‌شدن ۵نفر در یکی از روستاهای کرمانشاه تحقیقات پلیس برای مشخص‌شدن انگیزه این جنایت هولناک آغاز شده است.روز جمعه، شانزدهم اردیبهشت ماه مأموران پلیس کرمانشاه در جریان حادثه‌هولناکی در یکی از روستاهای اطراف این شهر قرار گرفتند و راهی آنجا شدند. ۵نفر در این حادثه کشته شده بودند و آخرین قربانی قاتلی بود که با شلیک گلوله به سرش به زندگی‌اش پایان داده بود. بررسی‌ها نشان می‌داد که ماجرا از آتش‌گرفتن یک دختر جوان آغاز شده است.

حادثه‌ای که هنوز معلوم نیست قتل است یا خودسوزی. دختر جوان براثر سوختگی جانش را از دست داد و برادر او که این حادثه را از چشم جوانی از طایفه‌ مقابل می‌دید، درحالی‌که اسلحه به‌دست داشت به سراغ آن جوان و خانواده‌اش رفت. او ابتدا پسر جوان طایفه‌ مقابل را به ضرب گلوله به قتل رساند و سپس پدر وی و یکی دیگر از اعضای خانواده او را به گلوله بست و جانشان را گرفت. در پایان نیز لوله‌ سلاحش را روی سرش گذاشت و با شلیک گلوله به زندگی خودش پایان داد.

هر چند عامل جنایت به زندگی خود پایان داده بود، اما شایعه‌ها درباره انگیزه او از این اقدام روستا را پر کرده بود. برخی مدعی شدند که پسر جوان وقتی متوجه دوستی خواهرش با یکی از اعضای طایفه دیگر شده بود، ابتدا خواهرش را به آتش کشیده و سپس به سراغ آن جوان و خانواده‌اش رفته و پس از قتل ۳نفر از آنها به زندگی خودش نیز پایان داده است. با این حال فرزاد پورنظری، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی پلیس کرمانشاه گفت: اینکه انگیزه عامل جنایت از این اقدام چه بوده، هنوز معلوم نیست.

وی ادامه داد: به‌رغم شایعات منتشر شده، هنوز مشخص نیست خانمی که در ابتدا جان باخته، خودسوزی کرده یا اینکه به قتل رسیده است. این در حالی است که خانواده او می‌گویند دخترشان خودسوزی کرده اما با این حال تحقیقات پلیس درباره این ادعا ادامه دارد.به‌گفته پورنظری، بررسی‌های پلیس نشان می‌داد که بین خانواده قاتل و ۳مقتول از گذشته اختلافاتی نیز وجود داشته و به همین دلیل فرضیه‌های مختلفی درباره علت وقوع این جنایت مطرح است که پلیس در حال بررسی‌ آنهاست و شایعاتی که در فضای مجازی مطرح شده، مورد تأیید پلیس نیست.

قتل عروس توسط برادرشوهر در نظرآباد
چند روز قبل خبر تیراندازی مرگبار به اعضای یک خانواده در نظرآباد کرج به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران پلیس به خانه موردنظر رفتند با پیکرهای خونین دو مرد ۴۰ و ۴۲ ساله و زنی ۳۸ ساله روبه‌رو شدند که با شلیک گلوله مجروح شده بودند.در درگیری مسلحانه یک خانواده در شهر نظرآباد، ۲ پسر مجروح و عروس ۳۸ ساله خانواده جان خودش را از دست داد.

این حادثه که هفدهم اردیبهشت ماه رخ داده است در یکی از مناطق نظرآباد کرج بوده است. سرهنگ محمد نادربیگی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز در این خصوص بیان داشت: در پی وقوع یک فقره درگیری مسلحانه منجر به جرح در یکی از مناطق شهر نظرآباد، بلافاصله عوامل انتظامی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.بررسی‌های اولیه حاکی از این بود که اعضای یک خانواده به دلیل اختلافات قبلی با یکدیگر درگیر شده‌اند که در اثر این حادثه ۲ پسر و یک عروس خانواده دچار جراحت و به مراکز درمانی منتقل شده بودند.

اما وقتی عروس ۳۸ ساله خانواده به دلیل شدت جراحات در بیمارستان فوت کرد پرونده قتل تشکیل شد. در ادامه کارآگاهان پلیس آگاهی نظرآباد وارد عمل شده و مخفیگاه قاتل که پسر کوچک خانواده بود را در شهر نظرآباد شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه او را دستگیر کردند. متهم به قتل علت اقدامش را اختلاف قدیمی خانوادگی عنوان کرده است! این پسر جوان که بر سر تقسیم ارثیه با برادرانش اختلاف داشت، در اقدامی کینه‌جویانه و با شلیک چند گلوله، آنها را مجروح و همسر برادرش را به قتل رساند.

قتل‌عام خانواده اصفهانی توسط دامادشان
روز دهم اردیبهشت ماه، خبر قتل عام اعضای یک خانواده در یکی از خیابان‌های اصفهان گزارش شد. بلافاصله ماموران اداره تجسس و گشت انتظامی اصفهان به محل موردنظر اعزام و مشاهده کردند که یک مرد ۷۵ ساله و ۲ زن ۶۵ ساله و ۲۲ ساله به قتل رسیده‌اند. بر اساس بررسی‌های تخصصی مشخص شد که داماد ۳۸ ساله این خانواده از روی دیوار منزلِ پدرِ همسرش وارد خانه شده و این افراد شامل پدر همسر، مادر همسر و خواهر همسرش را به وسیله چاقو به قتل رسانده است.قاتل پس از ارتکاب جنایت، خود را به کلانتری معرفی و انگیزه‌اش از اقدام به قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد.

به آتش کشیدن همسر داخل خودرو!
حوالی ساعت ۳ بامداد اول اردیبهشت ماه، خبر یک آتش‌سوزی در پارکینگ یک ساختمان مسکونی در خیابان اشتراکی شمالی کرج گزارش شد. اما کسی فکر نمی‌کرد خبر آتش سوزی در واقع یک جنایت فجیع باشد و مرد معتاد به شیشه، همسرش را داخل خودرو به آتش کشیده باشد! آتش در پارکینگ ساختمان دو طبقه به سختی خاموش شد چرا که دود به طبقات بالا سرایت کرده بود اما وقتی آتش خاموش شد، ماموران مشاهده کردند داخل یکی از خودروها یک زن جوان حضور دارد.

وقتی ماموران برای نجات زن از داخل خودرو اقدام می‌کنند درمی‌یابند درهای خودرو با سیم بسته شده برای همین زن نتوانسته خود را نجات دهد. اما ماجرا چه بود؟ این زن ۴۳ ساله که همسرش به شیشه اعتیاد دارد روز حادثه توسط او داخل خودرو محبوس شده و بعد از ریختن بنزین به آتش کشیده می‌شود که آتش به سایر خودروها نیز سرایت می‌کند. در حال حاضر به دلیل سوختگی شدید این زن در بیمارستان بستری است.

همسر زن که ۱۰ سال از او کوچک‌تر است درباره علت اقدامش گفته است، ما با هم یک خودروی پراید به‌صورت شراکتی خریده بودیم اما بعد از مدتی می‌خواستم خودرو را بفروشم چون به پولش نیاز داشتم و وقتی به همسرم گفتم او مخالفت کرد و همین موضوع اختلافمان را بیشتر کرد تا اینکه شب حادثه بعد از یک دعوای شدید او را داخل خودرو حبس کردم و در‌ها را با سیم بستم تا نتواند بیرون بیاید بعد هم بنزین ریختم و همسرم را با خودرو آتش زدم، اما خودروهای دیگر هم آتش گرفت و همسایه‌ها فهمیدند و به آتش‌نشانی خبر دادند. این مرد که با قرار وثیقه آزاد شده بود! چون حال همسرش رو به وخامت رفته مجدد بازداشت شده است.

سایر اخبارکاربران ویژه - اسلایدررا از اینجا دنبال کنید.