روزنامه هفت صبح، سارا غضنفری | مرد ۳۴ ساله که به همسرش مشکوک شده بود با ۶ ضربه چاقو او را بعد از هفت سال زندگی مشترک در جاده چالوس به قتل رساند، اما سعی داشت با صحنه‌سازی ماجرای قتل را به گردن سارقان و زورگیران خیالی بیندازد که همسرش را کشته‌اند! اما خانواده زن جوان که بارها شاهد کتک خوردن دخترشان توسط شوهرش بودند این ماجرا را باور نکردند و از مرد جوان شکایت کردند.

*** ماجرای قتل
عصر ۲۶ شهریور امسال مرد ۳۴ ساله‌ای به نام امین که زخمی شده بود در بیمارستان ادعا کرد که با همسرش در مسیر جاده چالوس بودند که ۴ جوان سوار بر ۲ موتور جلوی راه آنها را گرفته و با چاقو به جانشان افتادند که در این سناریو همسرش به قتل رسیده و خودش نیز زخمی شده و وسایل شخصی‌شان به سرقت رفته است.

بدین ترتیب تیمی از ماموران پلیس کرج که در محل حمله مردان موتور سوار در جاده چالوس حضور پیدا کرده بودند تحقیقات فنی را آغاز کردند و مشاهده کردند زن جوان از ناحیه گردن و پهلو و سینه هدف ضربات چاقو قرار گرفته و در دم جان باخته است.

*** گمراه کردن پلیس
ماموران پلیس کرج در بررسی‌های بیشتر در صحنه جرم با توجه به این‌که بیشتر ضربات به ناحیه راست زن جوان برخورد کرده بود و ضربات روی گردن امین سطحی بود احتمال می‌دادند که ضربات از سمت راننده که همان امین شوهر زن جوان است به او وارد شده باشد در نتیجه به ادعاهای امین مشکوک شدند و ماجرای حمله چهار جوان موتور سوار را یک داستان‌سرایی برای گمراه کردن پلیس دانستند.

امین به عنوان مظنون اصلی این جنایت در حالی‌که از بیمارستان مرخص شده بود به ماموران گفت: من و همسرم اختلافی نداشتیم و زندگی خوبی داشتیم تا اینکه عصر ۲۶ شهریورماه با همسرم برای تفریح به سمت جاده چالوس می‌رفتیم که ناگهان چهار جوان جلوی ما را گرفتند و به قصد سرقت ما را هدف ضربات چاقو قرار دادند که همسرم در این ماجرا کشته شد.

در حالی‌که امین تنها مظنون پرونده در بیمارستان بود خانواده زن جوان با حضور در دادسرای ناحیه کرج اعلام کردند دامادشان بارها دخترشان را تهدید کرده بود که با یک نفر ارتباط دارد و به همین خاطر او را تهدید به مرگ کرده بود و چندبار نیز امین، زنش را کتک زده است و آنها نیز از این ماجرا خبر داشتند.

*** اعتراف به قتل همسر
امین پس از مرخص شدن از بیمارستان وقتی پیش روی بازپرس پرونده قرار گرفت در همان ابتدا به قتل زنش اعتراف کرد و گفت:۷ سال قبل با همسرم ازدواج کردم و از همان روزهای نخست با هم اختلاف داشتیم و مدتی بود فکر می‌کردم همسرم با کسی در ارتباط است.

وی افزود: روز قتل داخل خودرو بودیم از خانه پدرزنم که در کرج است بیرون آمده بودیم و در نزدیکی تهران بودیم که داخل خودرو با هم بحث کردیم که در یک لحظه عصبانی شدم و با ۶ ضربه چاقو همسرم را به قتل رساندم و برای صحنه‌سازی نیز خودم را زخمی کردم تا راز این جنایت فاش نشود و به دروغ گفتم در جاده چالوس این اتفاق افتاده است.

با توجه به اینکه صحنه قتل در استان تهران رقم خورده است بازپرس دادسرای ناحیه یک کرج با صدور عدم صلاحیت، پرونده را به دادسرای امور جنایی تهران ارجاع کرد. بنا بر این گزارش، بازپرس واحدی از شعبه ۱۱ دادسرای امور جنایی تهران پس از تحقیقات ابتدایی دستور داد تا متهم برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار گیرد. چندی پیش نیز پسر جوانی با صحنه‌سازی قصد داشت تا صحنه قتل نامزد سابقش را در استان البرز، میدان امیرکبیر سرقت توسط سارقان جلوه دهد که با شکایت خانواده دختر این فرد دستگیر شد.

سایر اخبارکاربران ویژه - اسلایدررا از اینجا دنبال کنید.