روزنامه هفت صبح| یک: ‌مصاحبه فوتبال برتر با مهدی عبدی دفاع راست تیم هوادار خیلی بامزه بود. مرور واکنش‌های این بازیکن روی حرکات مهدی قایدی در بازی با استقلال خنده‌دارترین لحظات فوتبال امسال را رقم زده بود. اجازه داده بود که سمت او به اتوبان تبدیل شود و نمایش خطیری از بی‌مسئولیتی یک فوتبالیست حرفه‌ای را به نمایش گذاشته بود که دستمزدهای کلانی هم احتمالا دریافت می‌کند.

اگر بازیکن فوتبال هستید مثل مهدی عبدی هوادار، فوتبال بازی نکنید. آقای عبدی باید به یک بیزینس دیگر رجوع کنند که دوندگی کمتری بخواهد. یک میزی بگیرند در حجره یا بازار و خرید و فروش انجام دهند و مطمئنا موفق خواهند شد. طبیعی است که ارزیابی ما در مورد شیوه فوتبال ایشان است و ربطی به شایعه زشت تبانی و این چیزها ندارد و مشخص است که ساحت آقای عبدی از چنین اتهاماتی کاملا پاک است.

ایشان فقط کمی زود ناامید می‌شوند و حوصله دویدن و جنگیدن ندارند. بعضی‌ها این‌طوری هستند دیگر. خسته‌اند. از کلامشان موقع پاسخگویی به مجری برنامه هم معصومیت موج می‌زد. یک نوع بی‌خبری نوجوانانه با رگه‌هایی از نیهیلیسم مدل شوپنهاوری!ان‌شاءالله آقای مهدی عبدی در دیگر مراحل زندگی‌شان موفق باشند و چرخ بیزینس‌شان بچرخد.

دو: گفته‌اند که برای دربی در بعدازظهر یکشنبه که دومین روز تعطیل عید فطر است فقط 15 هزار بلیت می‌توانند ارائه کنند. به‌خاطر شرایط ورزشگاه آزادی و این‌جور چیزها. هفت هزار و پانصد بلیت برای هر تیم. شما فکر کنید حساس‌ترین دربی یک دهه اخیر را در بعدازظهر یک روز تعطیل بهاری می‌خواهند برگزار کنند و گفته‌اند فقط 15هزار نفر بیایند! خب قربانت بروم حداقل 100هزار نفر می‌ریزند در محوطه ورزشگاه آزادی. حداقل یک عقلی بکنید و بازی را یک روز به تعویق بیاندازید تا در مقابل سیل طرفدارهای بدون بلیت شرمنده نشوید و اعصاب ما را هم بهم نریزید.

سه: سایت سینمایی Theyshootpictures.com آخرین رده‌بندی 1000 فیلم برگزیده تاریخ سینما را منتشر کرده. این رده‌بندی ربطی به نظرخواهی از منتقدان ندارد و فقط تمام نظرسنجی‌های انجام شده در طول سال را با ضرایب خاص لحاظ می‌کنند و فهرستی را ارائه می‌دهند که برایند همه نظرسنجی‌های مختلف در طول سال است. طی این نظرسنجی همچنان همشهری‌کین بهترین فیلم تاریخ سینماست. به هرحال در این فهرست از سینمای ایران هشت فیلم حضور دارد.

پنج فیلم از عباس کیارستمی (کلوزآپ، طعم گیلاس، ‌خانه دوست کجاست، ‌زیردرختان زیتون، زندگی و دیگر هیچ) و یک فیلم از اصغر فرهادی (جدایی نادر از سیمین) و یک فیلم از فروغ فرخزاد (خانه سیاه است) و یک فیلم هم از محسن مخملباف (نون و گلدون). بالاترین رتبه را کلوزآپ دارد که در جای 48 قرار دارد و پایین‌ترین هم زندگی و دیگر هیچ که در جای 521 ایستاده است. جالب این‌که دو فیلم محبوب خود من از سینمای کیارستمی یعنی باد ما را خواهد برد و کپی برابر اصل جایی در این لیست هزارتایی ندارند.

سایر اخبارکاربران ویژه - اجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.