روزنامه هفت صبح| ماجرا از يك پيج در اينستاگرام به نام خودرو ديلي آغاز شد كه درباره شرايط فروش ب‌ام‌و هاي سري هفت مدل 2017 مطلبي نوشت. اين پيج درباره قيمت اين خودروها نوشته است، پنج سال در گمرك خاك خوردند و با قيمت 11 ميليارد و 450 ميليون تومان تا 13 ميليارد و 500 ميليون تومان حالا به فروش مي‌رسند. در ادامه در اين صفحه نوشته شده است، يعني با دلار 40 هزار توماني هم كه حساب شود بين 286تا337 هزار دلار براي سري هفتِ پنج سالِ پيش!

به هرحال واقعيت اين است در دور جديد فروش ب‌ام‌و ‌هاي سري هفت هم از خودروهاي مزايده‌اي اموال تمليكي وجود دارد و هم خودروهاي صفر. يك منبع آگاه درباره اين ماجرا به هفت‌صبح مي‌گويد، در ابتداي مزايده و سري اول فروش اموال رسوبي در اموال تمليكي، فروش كمتر بود. 152 دستگاه ب‌ام‌و در اين مزايده وجود داشت.

اما قيمت پرشيا خودرو كه در حال حاضر براي فروش گذاشته از بازار پايين‌تر است. گفته مي‌شود سري 7 را در بازار تا 19 ميليارد تومان هم قيمت داده‌اند و به هرحال كسي دوست ندارد فعلا خودرو را بفروشد چون جايگزين كردنش در حال حاضر سخت است.اما در يك بخش سايت اموال تمليكي قيمت ب‌ام‌و 2017 سري هفت 6ميليارد و هشتصدميليون تومان قيمت خورده است و نوشته فاقد مشتري. در هرصورت ماجرا از اين قرار است كه حدود 1500 خودرو در گمرك بود كه 152 ب‌ام‌و هم شامل اين خودروها بوده است.

پرشياخودرو هم خريداري كرد. مثلا حدود 80 خودرو قابل خريد بود. اما اين خودروها بسيار مشكل داشت. خودروها هزينه داشت مثلا چراغ كدر بود. تعويض روغن داشت. شماره گذاري داشت مثلا هر خودرو حدود 2 ميليارد هزينه داشت. البته هزينه اورهال سري هفت زيادتر هم بود. به هر حال حاشيه ديگري هم بود كه براي خود اموال تمليكي بود كه مالكان كمپيني داشتند با اين مضمون كه من نتوانستم خودروي خود را ترخيص كنم و به قانون ممنوعيت واردات خوردند.

براي يك سري صاحبان خودروها اين آفر داده شد كه اول شما قيمت گذاري كنيد اگر مي‌توانيد خودرو را به قيمت روز خريداري كنيد اگر نه به مزايده مي‌رود. در حال حاضر در باما به سختي مي‌شود قيمت روز خودروي ب‌ام‌و 2017 سري هفت را پيدا كرد اما تا 15 ميليارد تومان هم قيمت گذاشته‌اند. از سوي ديگر همراه مكانيك 9 ميليارد و 400 ميليون تومان قيمت داده است.

مشخصات ب‌ام‌و سري هفت 2017
سدان‌های فول سایز از جمله خودروهایی بودند که مشمول قانون ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی شدند. پس از اعمال این قانون، نیاز بازار به این دسته از خودروها سبب شد تا قیمت نمونه‌های دست‌دوم این خودروهای به اصطلاح «ممنوعه» به شکل چشمگیری افزایش یابد. اما در سال 2017 واردات مقطعی نسل ششم سری7 بار دیگر فرصت عرض‌اندام سدان‌های بزرگ و لوکس را در ایران فراهم کرد و با استقبال فوق‌العاده‌ مشتریان ایرانی نیز همراه بود.

عرضه نسخه لانگ (با فاصله محوری بیشتر) و همچنین طیف گسترده قیمتی (به سبب تنوع آپشن‌های این آلمانی)، نیز از دیگر جذابیت‌های این خودروست. ب‌ام‌و سری 7 بزرگ‌ترین و لوکس‌ترین ماشین شرکت BMW است که آخرین نسل آن مدتی قبل وارد بازار ایران شد. این اتاق ب‌ام‌و سری 7 که با کد G12 و G11 شناخته می‌شود و به دلیل محدودیت‌های موجود در واردات خودرو، تنها نسخه 730Li به بازار کشورمان راه پیدا کرد.

اولین نسل از ب‌ام‌و سری 7 در سال 1977 بر روی خط تولید قرار گرفت. در حقیقت ب‌ام‌و سری 7 مورد نظر ما نسل ششم این ماشین است که از نیمه دوم سال 2015 برای فروش وارد بازارهای جهانی شده است. ب‌ام‌و برای سری 7 2018 در تمام بخش‌های ماشین سعی کرده است تا جدیدترین تکنولوژی را پیاده کند.

تازه‌ترین تحولاتکاربران ویژه - دانش و فناوریرا اینجا بخوانید.