روزنامه هفت صبح، سارا غضنفری | دو فیلم از زورگیری در شهریار و شیراز از دو زن در روزهای آتی در فضای مجازی منتشر شد که مردم واکنش‌های زیادی به این دو ماجرا داشتند. داستان شهریار که در روز روشن، مردان کلت به دست اقدام به سرقت از یک زن می‌کنند. در فیلم که توسط یک گوشی تلفن همراه از دور ضبط شده است می‌بینیم سه پسر که ماسک دارند و یکی از آنها نیز کلت کمری به دست دارد، در کسری از ثانیه در حالی‌که یکی از آنها گردن زن را گرفته اقدام به سرقت می‌کنند. ماجرا به‌قدری وحشتناک است که برای پیدا کردن این سارقان که حتی از مشخص شدن پلاک خودروی خود واهمه ندارند، در پلیس آگاهی غرب تهران کارگروه ویژه تشکیل شده است.

جزئیات ماجرای زورگیری شهریار
این سرقت خشن در شهرک وایین در شهریار رخ داده است. در ساعت ۱۷:۰۶ چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت یک دستگاه پژو خاکستری به شماره ۱۲ ل ۱۲۹ ایران ۹۹ با ۴ نفر سرنشین که یک نفر مسلح به سلاح کلت کمری بوده یکی از شهروندان خانم را در جویبار شهرک وایین تهدید و سپس با قیچی تعداد ۶ حلقه النگو را با قیچی بریده و از محل متواری می‌شوند.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار از تشکیل گروهی متشکل از ماموران زبده پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری زورگیران خبر داد. در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر زورگیری از یک خانم در شهرک وایین شهرستان شهریار، حمید عسگری‌پور دادستان عمومی و انقلاب شهریار از تشکیل گروهی متشکل از ماموران زبده پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری زورگیران خبر داد.

اگرچه به نقل از پلیس در آن منطقه همیشه یک مقر ثابت پلیس وجود داشته که گشت‌زنی می‌کردند اما این سارقان در ظرف کمتر از ۱۰ثانیه اقدام به سرقت کرده‌اند و شناسایی آنها آغاز شده است. این سوال که آیا پلیس تجهیزات و نیروی کافی برای مقابله با این زورگیران خشن را دارد یا خیر بماند اما چطور زورگیران آن‌قدر وقیح شده‌اند که در روز روشن سلاح به دست به خیابان می‌آیند؟!

ماجرای زورگیری در شیراز
در هفته گذشته نیز فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که طی آن زنی را مشاهده می‌کنیم که یک مرد به‌طرز وحشیانه‌ای قصد دارد طلاهای او را برباید. زنی دیگر هم در صحنه وجود دارد و سعی می‌کند با داد و فریاد از همسایه‌ها کمک بخواهد. در این فیلم مرد از پشت حمله کرده، زن را به طرز وحشیانه‌ای زمین زده و سعی می‌کند گردنبند او را بکشد که زن مقاومت می‌کند و وقتی همسایه‌ها به در خانه می‌‌آیند، مرد ناموفق در سرقت متواری می‌شود که به گفته پلیس شیراز چهره این مرد شناسایی شده و ماموران در پی او هستند!

حمله شرورها به یک معلم در کرمان!
ساعت یک بامداد یازدهم اردیبهشت، واحد گشت پلیس در زمان گشت‌زنی در عنبرآباد کرمان، متوجه سرعت سرسام‌آور و حرکات مخاطره‌آمیز سمندی می‌شود که در تعقیب یک دستگاه خودرو پژو است. در همین لحظه خودرو پژو به علت طی مسافت طولانی برای فرار از چنگال اشرار و ترکیدگی لاستیک، متوقف می‌شود و سرنشینان سمند با حمله به وی، قصد جانش را داشته‌اند که راننده پژو اقدام به فرار کرده و به پلیس پناه می‌آورد.

در ادامه ۲ شرور پس از تخریب خودرو معلم عنبرآبادی، به سمت پلیس حمله‌ور شده و یکی از آنان نیز قصد زیر گرفتن ماموران و شاکی را داشته، که در گام اول موفق نشده و پس از طی مسافتی، دوباره در حالت دنده عقب حرکت و یکی از ماموران و شاکی را زیر می‌گیرند که بر اثر این اقدام شرورانه، افسر گشت پلیس به شدت مجروح و شاکی نیز آسیب می‌بیند.

اما با وجود مجروح شدن ۲ نفر (پلیس و معلم)، باز هم این ۲ شرور دست بردار نبوده و برای بار سوم قصد زیر گرفتن یکی دیگر از ماموران را داشته است، که مامور حاضر در صحنه با اخطارهای پی در پی و شلیک چندین تیر هوایی، قصد متوقف کردن این خودرو را داشته که راننده و سرنشین آن با بی توجهی به اخطارهای پلیس سعی در رساندن آسیب بیشتر به مأموران داشتند.

در نهایت تنها مامور پلیس حاضر در صحنه اقدام به شلیک به سمت لاستیک‌های خودرو کرده که به علت حرکات مخاطره‌آمیز و مارپیچ، خودرو از ناحیه در مورد اصابت گلوله قرار گرفته و راننده خودرو مجروح و در بیمارستان فوت می‌کند، همچنین همدست وی نیز متواری شده است که تلاش برای دستگیری او ادامه دارد. اگرچه هنوز علت دقیق این ماجرا مشخص نیست اما این که دو شرور در روز روشن به خود اجازه داده‌اند که حتی مامور پلیس را نیز زیر بگیرند جای بسی تعجب است!

سایر اخبارکاربران ویژه - اسلایدررا از اینجا دنبال کنید.