هفت صبح| پروفایل امروزمان را به ‌خانم سحر قریشی اختصاص دادیم؛ سحر امروز شمع 38‌سالگی‌اش را فوت می‌کند. ‌خانم قریشی که این روزها ظاهرا ساکن دوبی است و فارغ از هیاهوی اطراف‌مان و آنچه در گوشه و کنار دنیا می‌گذرد، مشغول تفریحات لاکچری مثل چتربازی برفراز جزیره نخل جمیره است و هرازگاهی ‌‌سوار بر اتومبیل‌های لوکس برای‌مان استوری می‌گذارد و به گالری‌گردی شیخ‌نشین‌های دوبی می‌رود و تبلیغ سالن‌های زیبایی و املاک می‌کند.

 

از او چه می‌دانیم؟


سحر قریشی ابتدا کارش را با بازی در فیلم لج و لج‌بازی شروع کرد که توفیق خاصی برای او نداشت. در همین سال اما با نقش یلدا در سریال دلنوازان بود که ‌به مخاطبان عام تلویزیون شناخته شد و به شهرت رسید؛ سال 1388بود...  اینجا سحر 22 ساله‌ است و 5 سال قبل یعنی در 17‌سالگی، با امید علومی خواننده و تهیه‌کننده سینما ازدواج کرده بود! یک سال بعد سال ۱۳۸۹ در فیلم سینمایی «‌دردسر بزرگ‌» ‌ و مجموعه تلویزیونی «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد»‌ بازی می‌کند تا می‌رسیم به ‌دهه ۹۰ که اوج کار او در سینما بود؛

فهرست‌وار کارنامه او را مرور می‌کنیم:‌ ‌ ۱۳۹۰ ‌‌با فیلم‌هایی مثل ‌‌نردبان چوبی‌‌، ‌‌سیسیلی‌ها‌‌، ‌محرمانه تهران‌‌، ‌گشت ارشاد‌‌، ‌ساعت شلوغی‌، ‌دوباره با هم ‌و ‌‌اکباتان ‌‌‌روی پرده سینماها رفت. نقطه اوج کار خانم سحر بین سال‌های 91 تا 93 بود که در ۲۰ فیلم سینمایی بازی کرد‌. ‌سحر در شبکه نمایش خانگی هم پر کار بود و از سال 89 تا 1400 در بیش از 10 سریال بازی کرد. در ادامه اما به چند حاشیه پیرامون (خدایی تا حالا از این واژه و این ادبیات استفاده نکرده بودم) خانم سحر می‌پردازیم. 

اطلاعات عمومی؟ صفر...


‌ سحر قریشی‌‌ آذر 94 مهمان برنامه «دید در شب» رضا رشیدپور ‌بود. ‌‌صندلی داغ؛ درست همینجا بود که رضا رشیدپوربا  تیز‌هوشی دست روی نقطه ضعف خانم قریشی گذاشت و ‌ناآگاهی او ‌درخصوص حرفه‌‌‌اش و سینمای جهان را با سوالاتش از سحر قریشی برملا کرد. ‌جایی که سحر با دیدن عکس کوئنتین تارانتینو و فرانسیس فورد کاپولا، کارگردانان مشهور هالیوود را نشناخت. ضعف شدید او در حوزه سینما جایی خود را بیشتر نشان داد که ‌‌او فورد کاپولا را با آل پاچینو اشتباه گرفت و گفت چقدر پیر شده‌‌. و فاجعه جایی رقم خورد که ‌‌‌محمد سرافراز رئیس صدا و سیما را هم ‌‌نشناخت.‌

 

منقلب شدن در استادیوم


سال 1396 بود که ‌کلیپی ‌از سحر قریشی در فضای مجازی منتشر شد و حواشی زیادی برای او ایجاد کرد؛ خانم سحر ‌‌وقتی‌ با این ‌‌پرسش مجری روبه‌رو می‌شود که آیا فوتبال دوست دارد یا خیر، می‌گوید: «چرا فوتبال را دوست دارم و فوتبال نگاه می‌کنم اما علاقه‌مند نیستم برای تماشای بازی به استادیوم برم. ‌دوست ندارم برم استادیوم. از اینکه کنار تعداد زیادی آقا قرار بگیرم منقلب می‌شم، احساس امنیتم‌رو از دست می‌دم. کاملا موافقم که اجازه نمی‌د‌ن‌ خانم‌ها به استادیوم برن.» رطب خورده کی منع رطب کند؛ سحر قریشی که موافق اجازه ندادن به بانوان برای رفتن به ‌ استادیوم‌های ایران بود، خودش برای تماشای بازی پرسپولیس‌- الهلال در ابوظبی به استادیوم بن‌زاید می‌رفت. 

 

رفتار عجیب با پاکبان


‌ دوم اردیبهشت 96 ویدیویی از سحر قریشی دست به دست چرخید که  او خنده‌کنان به سمت رفتگری می‌رود و به دوستانش می‌گوید: «لباسمو ‌‌با اون سِت کردم». پاکبان بخت‌برگشته هم به این کار او واکنش نشان می‌دهد و می‌گوید: «برو خانوم...» و خانم سحر هم ‌‌به دوستان محترمش می‌گوید: «همین مونده بود که این به ما بگه برو...» ‌

 

رابطه با مهدی طارمی


سال 1396‌بود که انتشار تصاویر خاص دو نفره مهدی طارمی و سحر قریشی که در آتلیه به شکل خیلی صمیمی ثبت شده بود، در فضای مجازی بازتاب یافت. حواشی آن را هم حتما می‌دانید که پرداختن به آن واقعا از حوصله خارج است...

 

رابطه با تتلو 


سال 1400 بود که خبر مهاجرت سحر به ترکیه در فضای مجازی پیچید؛ خبرها حکایت از رابطه عاطفی او با امیر تتلو داشت. این دو بعد از این اخبار با انتشار عکس‌های دو نفره‌شان در ویلاهای ترکیه و در حال خوشگذرانی مهر تاییدی بر این اخبار زدند و رابطه‌شان را علنی کردند. البته با حفظ حجاب برای بازگشت احتمالی به سینما! او که بعد از جدایی از تتلو حاشیه‌هایش تمامی نداشت ‌و یک روز درباره تتلو و تتوهای اجباری‌اش افشاگری می‌کرد، روز‌ دیگر به ماجرای اعتیاد و ‌مصرف مواد اوردوزش می‌پرداخت و از کتک‌هایی که از تتلو می‌خورد و روزهای بعد در تبلیغات‌ یک کلینیک زیبایی از پاک کردن تتوهایش می‌گفت. ‌‌همه این ویدیوها ا‌کثرا در اینستاگرام و نسخه کاملش در کانال یوتیوب او جهت کسب درآمد بارگذاری می‌شد و خب خیلی‌ها همه این جنجال‌ها را شوآف می‌دانستند. 
همین دیگر...