رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به مصوبه دیوان عدالت اداری در مورد جریمه خودروهای شیشه دودی گفت: برخورد با تخلف شیشه‌های دودی غیرمتعارف ادامه دارد و نباید از مصوبه هیات عمومی دیوان سوءبرداشت شود. سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در حاشیه نشست خبری امروز که در محل شهرک آزمایش برگزار شد، به مصوبه دیوان عدالت اداری در مورد جریمه خودروهای شیشه دودی اشاره کرد و گفت: از مصوبه هیات عمومی دیوان نباید سوءبرداشت شود. دیوان تاکید کرده که فاصله ۳متری برای تشخیص درست نیست و عدد ۳ متر باطل شده و جریمه‌ آن به تشخیص افسر است. آنچه دیوان باطل کرده است، مربوط به رفع اثر است. یعنی این‌که دیگر در همان محل نباید برچسب برداشته شود که ما هم موافق هستیم. البته اگر خودرو به دلیل جریمه بیش از ۳ میلیون تومان توقیف شود، باید هنگام ترخیص شیشه را نیز اصلاح کند.

رئیس پلیس راهور ناجا کد جریمه مربوط به شیشه دودی را ۲۱۱۴ اعلام کرد و افزود: مبلغ جریمه این شیشه‌ها ۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان در کلانشهرها و ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان در دیگر شهرهاست. افسران در برخورد با شیشه‌های دودی می‌توانند به دفعات جریمه کنند، یعنی ممکن است یک ‌خودرویی در یک چهارراه جریمه شود و در چهارراهی دیگر نیز اگر مامور پلیس آن را مشاهده کند، باز می‌تواند آن را جریمه کند و محدودیتی در دفعات جریمه وجود ندارد. معیار تشخیص مامور است و البته شیشه‌های دودی استاندارد و متعارف که تولید کارخانه باشد، مشکلی ندارد.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره این‌که چه افرادی می‌توانند از شیشه دودی با درصد بالا استفاده کنند، گفت: مقامات و افرادی دارای رده حفاظتی می‌توانند از شیشه دودی استفاده کنند. حتی افراد دارای بیماری به تشخیص کمیسیون پزشکی نیز در صورتی که راننده خودرو باشند و خودرو به نام خودشان باشد، می‌توانند با مراجعه به مراکز راهور در شهرها مجوز خود را دریافت کنند. افراد دارای خودروی شیشه دودی غیراستاندارد عامل تخلف هستند و در تمام کشورها هم با این موضوع که امنیتی و انتظامی است، برخورد می‌شود.

او در مورد آمار جریمه شیشه‌های دودی نیز توضیح داد: در ۷ ماه گذشته ۸۷۱ هزار خودرو به دلیل داشتن شیشه دودی جریمه شدند که ۳۱۶ هزار نفر آنها در جاده و ۵۵۴ هزار نفر در شهرها بوده است.

منبع: ایسنا

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.