کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۷۰۴۰
تاریخ خبر:

شکست تلخ ذوب‌آهن سرمربی را روانه بیمارستان کرد

شکست تلخ ذوب‌آهن سرمربی را روانه بیمارستان کرد

محمد ربیعی پس از شکست سنگین تیمش برابر سپاهان دچار درد شدید در ناحیه قفسه سینه شد و برای بررسی‌های پزشکی به بیمارستان منتقل شد.

تیم ذوب‌آهن امروز (جمعه) در دیداری حساس از هفته بیستم لیگ برتر به مصاف سپاهان رفت و در نهایت با شکست سنگین 4 بر یک میدان را ترک کرد.

 

پس از پایان این دیدار، شرایط جسمانی محمد ربیعی، سرمربی ذوب‌آهن، تحت تاثیر فشارهای روانی و جسمی ناشی از نتیجه بازی وخیم شد. او به دلیل احساس درد شدید در ناحیه قفسه سینه، بلافاصله به بیمارستان منتقل شد تا تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گیرد.

 

حال باید دید شرایط او در ادامه به چه شکل پیش خواهد گرفت و می‌تواند در روزهای آینده در تمرینات تیمش حاضر شود یا خیر.

منبع: ایلنا
کدخبر: ۵۷۷۰۴۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر