کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۱۳۵۶
تاریخ خبر:

آخرین وضعیت تتلو از زبان عمویش + جزئیات

آخرین وضعیت تتلو از زبان عمویش + جزئیات

محمدعلی مقصودلو، عموی امیرحسین مقصودلو ( امیر تتلو)، گفت: حال امیر در زندان خوب نیست و و تحمل زندان را ندارد.

به گزارش هفت صبح، محمدعلی مقصودلو، عموی امیرحسین مقصودلو (تتلو)، با بیان اینکه حال برادرزاده‌اش در زندان خوب نیست و تحمل این شرایط را ندارد، هرگونه خبر مبنی بر اجرای حکم او را تکذیب کرد و از تلاش وکلا برای عفو تتلو خبر داد.

محمدعلی مقصودلو گفت «اجرای حکم امیر صحت ندارد.‌ وکلای او نامه‌نگاری‌هایی برای عفو برادرزاده‌ام دارند و منتظر هستیم نتیجه بدهد.»

او گفت «چندبار تلفنی با امیر حرف زدم و به او گفتم صبر و سکوت کن. البته چنین چیزی برایش سخت است ولی به‌هرحال حالش خوب نیست و تحمل زندان را ندارد.»

به گفته‌ی آقای مقصودلو «برخی از شایعه‌ها در فضای مجازی باعث می‌شوند خواهر امیرحسین نگران شود و استوری‌هایی را در اینستاگرام منتشر کند اما نباید به شایعه‌ها توجه کرد.»

 

تازه‌ترین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۱۳۵۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر