پنجاهوهشتمین جلسه هیأتامنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

پنجاهوهشتمین جلسه هیأتامنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر علیاکبر ولایتی و با حضور دکتر رنجبر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا تشکیل شد.
این جلسه، اولین نشست هیأتامنا پس از شهادت دکتر طهرانچی رییس فقید دانشگاه آزاد اسلامی بود که در آن حاضرین با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار، بر تداوم راه و اهداف ایشان در پیشبرد مأموریتهای علمی و آموزشی دانشگاه تأکید کردند.
در این نشست، مسائل مهم آموزشی، پژوهشی و مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات کلیدی برای ارتقای هرچه بیشتر این نهاد علمی اتخاذ شد.
دکتر ولایتی با تقدیر از خدمات ارزنده شهید طهرانچی، بر ضرورت حفظ و توسعه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای منویات مقام معظم رهبری و اهداف سند چشمانداز دانشگاه تأکید کرد.
همچنین دکتر رنجبر، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، گزارشی از آخرین اقدامات و برنامههای در دست اجرای این دانشگاه ارائه داد و اعضای هیأتامنا نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه مطرح کردند.