کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۵۸۸۲
تاریخ خبر:

مرد افغان در بزم مستانه هم ولایتی خود را با گزن چرم دوزی به قتل رساند.

مرد افغان در بزم مستانه هم ولایتی خود را با گزن چرم دوزی به قتل رساند.

ساعت1:15 دقیقه بامداد 17 مرداد ماموران کلانتری 169 مشیریه در تماس با بازپرس تبریزی از قتل مردی جوان در کارگاه تولیدی خبر دادند

به گزارش هفت صبح، ساعت1:15 دقیقه بامداد 17 مرداد ماموران کلانتری 169 مشیریه در تماس با بازپرس تبریزی از قتل مردی جوان در کارگاه تولیدی خبر دادند. 

با اعلام این خبربازپرس کشیک قتل و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل که کارگاه تولیدی کیف و کفش شده و در قسمت سالن کارگاه با جسد مرد جوان مواجه شدند. مرد جوان با ضربات گزن چرم دوزی به قتل رسیده بود و عاملان جنایت از محل متواری شده بودند.

کارگران کارگاه که شاهد ماجرا بودند در رابطه با جنایتی که رخ داده بود، گفتند: حفیظ و سه نفر از هم ولایتی هایش در کارگاه مشغول مصرف مشروبات الکلی بودند. آنها مست کرده و حال خوبی نداشتند ناگهان شوخی شوخی در عالم مستی دعوایشان شد و یکی از هم ولایتی های حفیظ با گزن چرم دوزی به او حمله کرد و او را به قتل رساند. او به همراه دو نفر دیگر از هم ولایتی هایش که حال خوبی نداشتند از محل متواری شدند. 

به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی پایتخت تحقیقات برای دستگیری مرد افغان و دو همکارش ادامه دارد.

 

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۱۵۸۸۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر