کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۱۸۲
تاریخ خبر:
در جریان ‌درگیری، ابتدا میان دو مرد زد و خورد رخ داده و نگهبان نیز مجروح شده

سقوط مرگبار مرد جوان از ساختمان نیمه‌کاره دولت‌آباد

سقوط مرگبار مرد جوان از ساختمان نیمه‌کاره دولت‌آباد

جسد مرد جوان نیز پس از پایان بررسی‌های صحنه به پزشکی قانونی کهریزک منتقل شد

هفت صبح| روز چهارشنبه خبر سقوط مرگبار مردی جوان از یک ساختمان نیمه‌کاره در محله دولت‌آباد تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ رسید. دقایقی بعد، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ برای بررسی حادثه در محل حاضر شدند و تحقیقات درباره علت سقوط را آغاز کردند.

 

در بررسی‌های اولیه، کارآگاهان با جسد مردی 45 ساله روبه‌رو شدند که پس از سقوط از طبقه پنجم ساختمان جان خود را از دست داده بود. شرایط محل نشان می‌داد هنگام وقوع حادثه، تنها فرد دیگری که در ساختمان حضور داشت، نگهبان آنجا بود.

 

با ادامه بررسی‌ها، توجه تیم جنایی به وضعیت نگهبان جلب شد. روی بدن او آثار مختلفی از ضرب و جرح دیده می‌شد. شکستگی مچ دست، کبودی در ناحیه قفسه سینه و جراحات روی صورت از جمله آسیب‌هایی بود که احتمال وقوع یک درگیری را مطرح کرد.

 

نگهبان در نخستین تحقیقات مدعی شد این جراحات مربوط به روزهای قبل است و ارتباطی با سقوط مرد جوان ندارد. با این حال، اظهارات او برای کارآگاهان قانع‌کننده نبود و تناقض‌هایی در گفته‌هایش وجود داشت. کارآگاهان با بررسی دقیق‌تر آثار جراحت به این نتیجه رسیدند که آسیب‌های واردشده به بدن نگهبان تازه ایجاد شده است. این یافته با ادعای او درباره قدیمی بودن جراحات مطابقت نداشت. به این ترتیب، فرضیه درگیری میان مقتول و نگهبان در دقایق منتهی به سقوط قوت گرفت.

 

تحقیقات بعدی نشان داد مرد جان‌باخته در زمینه ساخت‌وساز فعالیت داشت و ساختمان نیمه‌کاره نیز به صورت شراکتی در اختیار او و شریکش بود. او روز حادثه برای سرکشی و پیگیری روند ساخت‌وساز به این محل رفته بود. بررسی‌های پلیس نشان داد در همان زمان میان او و نگهبان درگیری شکل گرفته است.

 

شواهد موجود نشان می‌دهد در جریان این درگیری، ابتدا میان دو مرد زد و خورد رخ داده و نگهبان نیز مجروح شده است. پس از آن، مرد جوان از طبقه پنجم ساختمان سقوط کرده و جان باخته است. با این حال، هنوز مشخص نیست سقوط او چگونه اتفاق افتاده است. یکی از فرضیه‌های اصلی کارآگاهان این است که نگهبان او را از طبقات بالایی ساختمان به پایین هل داده باشد. در عین حال، تحقیقات برای بررسی سایر احتمالات نیز ادامه دارد.

 

با توجه به آثار جراحت، تناقض‌های موجود در اظهارات نگهبان و شواهد به دست آمده از صحنه، او با دستور قضایی به عنوان تنها مظنون پرونده بازداشت شد. تحقیقات تخصصی از وی ادامه دارد تا مشخص شود درگیری میان دو مرد دقیقاً چگونه آغاز شده و چه اتفاقی در لحظات پایانی پیش از سقوط رخ داده است.

 

جسد مرد جوان نیز پس از پایان بررسی‌های صحنه به پزشکی قانونی کهریزک منتقل شد. قرار است معاینات تخصصی، آزمایش‌های سم‌شناسی، آسیب‌شناسی و پاتولوژی روی جسد انجام شود تا علت قطعی مرگ مشخص شود. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه تحقیقات میدانی و اطلاعاتی تلاش می‌کنند جزئیات بیشتری از حادثه به دست آورند و مشخص کنند آیا مرگ مرد جوان در پی یک سقوط ناشی از درگیری رخ داده یا نگهبان در سقوط مرگبار او نقش مستقیم داشته است.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۲۱۸۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر