کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۶۵۶۷
تاریخ خبر:

مردم مقصر گرانی سیب‌زمینی شدند!

مردم مقصر گرانی سیب‌زمینی شدند!

بخشی از افزایش قیمت‌ها به بحث روانی در بازار، تحریم‌های ظالمانه و خرید مازاد خانوارها نیز برمی‌گردد

معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی علت اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی را احتکار و سوداگری دانست و گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها به بحث روانی در بازار، تحریم‌های ظالمانه و خرید مازاد خانوارها نیز برمی‌گردد.

 

محمد باقری شربیانی معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی این وزارتخانه در حاشیه نشست هماهنگی طرح تشدید نظارت بر کالاهای اساسی محصولات کشاورزی گفت: این طرح از 29 بهمن با هدف جلوگیری از التهاب قیمت‌ها در بازار و جلوگیری از اقدام دلالان و سوداگران آغاز شده و تا 15 فروردین 1404 در سراسر کشور ادامه خواهد یافت. محصولات برنج، سیب‌زمینی، حبوبات، مواد پروتیینی و خرما در ایام ماه مبارک رمضان و نظارت بر اقلام مصرفی در نوروز مانند میوه شب عید در اولویت نظارت و بازرسی در قالب این طرح در کشور قرار دارد. این طرح با مشارکت نیروها و امکانات تمام ارگان‌های نظارتی کشور همچون وزارت صمت، اصناف و بسیج اصناف، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده و همچنین ارگان‌های انتظامی و امنیتی اجرا می‌شود.

 

معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی علت اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی را احتکار و سوداگری دانست و گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها به بحث روانی در بازار، تحریم‌های ظالمانه و خرید مازاد خانوارها نیز برمی‌گردد. کالاهای کشاورزی به اندازه مکفی در کشور تامین شده است و مردم می‌توانند با رفتار هوشمندانه و خرید به اندازه نیاز خانوار به کاهش التهاب بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها کمک کنند. بازار براساس عرضه و تقاضا حرکت می‌کند و اگر خرید مازاد انجام شود، سوداگران برای کسب سود بیشتر دست به احتکار می‌زنند.

 

 

منبع: تسنیم
کدخبر: ۵۷۶۵۶۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر