کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۹۶۹۸
تاریخ خبر:

جزییات تازه درباره تغییر قیمت نان؛ نگاهی به قیمت‌های جدید بربری، سنگک و لواش

جزییات تازه درباره تغییر قیمت نان؛ نگاهی به قیمت‌های جدید بربری، سنگک و لواش

نرخ‌های جدید نان در گرگان اعلام شد. طبق اطلاعیه منتشرشده، قیمت بربری به ۳۸۰۰ تومان، سنگک ۴۵۰۰ تومان، لواش ۱۰۵۰ و تافتون ۱۸۵۰ تومان رسیده است. این نرخ‌ها بر اساس وزن مشخص برای هر نوع نان تعیین شده و از امروز اجرا می‌شود.

به گزارش هفت صبح، اداره کل غله استان گلستان، سه شنبه ۲۴ تیر با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: تمامی نانوایان نوع ۱ به نوع ۲ تبدیل و قیمت نان با توجه به بررسی‌های کارشناسی، افزایش هزینه‌های تولید و در راستای حمایت از نانوایان و ارتقای کیفیت نان، از امروز تاریخ ۲۴ تیر ماه اجرایی شد.

 

براین اساس، نان دولتی نوع یک و نوع دو با افزایش قیمت همراه بوده و تحت عنوان نان دولتی عرضه خواهد شد.

نرخ‌های جدید نان‌ در شهر گرگان، بربری ۳۸۰۰ تومان به وزن ۵۵۰ گرم، لواش ۱۰۵۰ تومان به وزن ۱۲۵ گرم، تافتون ۱۸۵۰ تومان به وزن ۲۲۰ گرم و سنگک ۴۵۰۰ تومان به وزن ۶۰۰ گرم تعیین شده است.

 

در شهرستان‌ها نیز قیمت‌گذاری نان به این شرح است: بربری ۳۵۵۰ تومان به وزن ۵۵۰ گرم، لواش ۱۰۰۰ تومان به وزن ۱۲۵ گرم، تافتون ۱۷۰۰ تومان به وزن ۲۲۰ گرم، سنگک ۴۲۰۰ تومان به وزن ۶۰۰ گرم که از طریق مراجع ذی‌ربط به نانوایان ابلاغ شده و نظارت بر حسن اجرای قیمت‌ها توسط دستگاه‌های نظارتی ادامه خواهد داشت.

از شهروندان درخواسته شده در صورت مشاهده هرگونه تخلف در اجرای نرخ‌های مصوب، موارد را از طریق سامانه‌های نظارتی اعلام کنند.

 

 

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۹۶۹۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر