کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۱۶۵۲
تاریخ خبر:

صدای انفجار در چهارشنبه سوری باعث مرگ پرندگان می‌شود

صدای انفجار در چهارشنبه سوری باعث مرگ پرندگان می‌شود

صدای انفجار باعث مرگ بسیاری از پرندگانی می‌شود که در فصل تخم‌گذاری هستند

به گزارش هفت صبح و به نقل از ایسنا، سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: در ایام نزدیکی به چهارشنبه آخر سال، دشمنان داخلی و خارجی چند سالی است که به دنبال امنیتی کردن موضوعات فرهنگی هستند و به دلیل بی توجهی ما اتفاقات امنیتی نیز رخ داده است. هر سال قبل از ورود به چهارشنبه آخر سال، به دلیل بی‌احتیاطی و بی‌توجهی به هشدارهایی که از سوی دستگاه‌های مختلف ارائه شد، شاهد از دست رفتن جان بسیاری از جوانان و نوجوانان، تشدید بیماری بیماران و آسیب جدی به سالمندان و زنان باردار هستیم.

فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست افزود: ما در هر چهارشنبه آخر سال باید آماده استقبال از سال نو به لحاظ روحی و روانی باشیم اما چهارشنبه آخر سال را تبدیل به ترقه‌بازی و انفجار مواد منفجره کرده‌ایم که از بزرگان خانواده‌ها و ریش سفیدان خواهش می‌کنیم که در این زمینه کمک حال ما باشند.

محبت‌خانی تصریح کرد: در چهارشنبه آخر سال همواره با اشکالات و آسیب‌های محیط زیستی مواجه می‌شویم. بر اثر انفجار بیش از اندازه مواد منفجره شاهد آلودگی هوا و آلودگی صوتی هستیم. آتش زدن لاستیک در طبیعت نیز به‌صورت محدود آتش‌سوزی‌هایی را در مناطق حفاظت شده به همراه دارد. آسیب‌هایی که به حیات وحش و گونه‌های جانوری شهری وارد می‌شود، از جمله این مسائل است همچنین بسیاری از پرندگانی که در فصل تخم‌گذاری هستند صدای انفجار باعث مرگ آنان می‌شود و حتی تخم‌هایی که قرار بود به پرنده تبدیل شوند نیز از دست می‌روند.

  فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در پایان گفت: از مردم خواهش می‌کنیم که موضوع چهارشنبه آخر سال را مطالعه کرده تا بدانند علت رخداد تاریخی این روز چیست و در گذشته برگزاری این مراسم به چه صورت بوده است. امیدواریم با سلامتی روز افزون خانواده خود با حال خوب، به استقبال سال جدید برویم تا سال پربرکت و خوبی را در پیش داشته باشیم.

 

کدخبر: ۵۸۱۶۵۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر