کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۵۳۳۹
تاریخ خبر:

آمار عجیب از تعداد سایت‌های همسریابی در ایران

آمار عجیب از تعداد سایت‌های همسریابی در ایران

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از اعطای مجوز همراه با نظارت و ارزیابی سایت‌های همسریابی متعدد خبر داد.

به گزارش هفت صبح، علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص سیاست‌های این معاونت در رابطه با سایت‌های همسریابی گفت: «بحث همسان‌گزینی به عنوان یکی از تکالیف قانونی از سوی مجلس مطرح شده است و کمیسیون فرهنگی و صحن مجلس این موضوع را به تصویب رسانده‌اند و ما موظف به حمایت از آن هستیم.»

 

وی افزود: «در این راستا یک گروه کارشناسی تشکیل داده‌ایم تا میزان موفقیت این سایت‌ها را بررسی کنیم و به ارزیابی آن بپردازیم تا مشخص شود که چقدر این سایت‌ها به افزایش ازدواج جوانان کمک کرده‌اند.»

 

رحیمی ادامه داد: «بسیاری از این سایت‌ها موفق بوده‌اند و شخصا نمونه‌هایی را مشاهده کرده‌ام که فعالیت‌های خوبی دارند، اما در برخی موارد، نتایج خوبی حاصل نشده و خروجی‌های خاصی نداشته‌اند.»

 

  وی در ادامه گفت: «همچنین باید مراقب باشیم تا از سوء استفاده در این سایت‌ها جلوگیری شود، در حالی که وظیفه داریم این طرح را پیش ببریم. نظارت و کارشناسی به طور جدی بر این مراکز انجام می‌شود و هدف ما این است که این طرح به آشنایی بیشتر جوانان با یکدیگر کمک کند تا برای ازدواج‌های دائمی گزینه‌های مناسبی پیدا کنند.»

 

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: «گسترش فضای مجازی فرصت‌های خوبی را به همراه دارد، اما باید این سایت‌ها را در چارچوبی امن و بدون تهدیدات احتمالی پیش ببریم.»

 

رحیمی توضیح داد: «در حال حاضر ۲۰۵ مرکز همسریابی را مجاز کرده‌ایم و نظارت‌های لازم بر فعالیت آن‌ها انجام می‌شود. در صورتی که مشکلی پیش بیاید، پاسخگو خواهیم بود. پلیس فتا و نیروی انتظامی موظف هستند از فعالیت سایت‌هایی که فاقد مجوز هستند، جلوگیری کنند، اما برخی از این سایت‌ها به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند.»

 

وی در ادامه گفت: «فعالیت مراکز همسریابی یک قانون است که باید اجرا شود و ممکن است در آینده این طرح به شکل پیشرفته‌تری عملیاتی شود. برای این منظور، استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌تواند مفید باشد.»

 

رحیمی همچنین با اشاره به اینکه فعالیت مراکز و سایت‌های همسریابی در تمام دنیا رایج است، تأکید کرد: «جوانان می‌توانند در این فضاها با یکدیگر آشنا شوند و این طرح برای کسانی که به دنبال ازدواج دائمی هستند، کاملاً مفید و منطقی است. زیر سوال بردن این قانون چندان منطقی نیست، زیرا افرادی که به دنبال سوءاستفاده هستند، در مکان‌های غیرقانونی به دنبال آن هستند.»

 

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه به پدیده خودکشی در میان نوجوانان اشاره کرد و گفت: «این موضوع بسیار جدی است و دکتر ربیعی دستیار اجتماعی دولت کارگروه ویژه‌ای برای آن تشکیل داده‌اند که دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی و دکتر بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی نیز در آن حضور دارند. به طور جدی این موضوع را رصد می‌کنیم و امیدواریم اقدامات لازم را برای پیشگیری از آن انجام دهیم.»

 

وی افزود: «موضوع خودکشی در تمام دنیا وجود دارد و از نظر روانپزشکی، هر فردی که به این مرحله می‌رسد، معمولاً مشکل جدی داشته است. عوامل اجتماعی و اختلالات شخصیتی باید کاملاً بررسی شوند.»

 

رحیمی همچنین گفت: «نخستین گام برای حل مشکلات نوجوانان، شنیدن صدای آنها است. متاسفانه در حال حاضر بسیاری از خانواده‌ها و جامعه درک درستی از نوجوانان ندارند و نمی‌توانند با ادبیات و نگرش آنها ارتباط برقرار کنند. برای حل مشکلات نوجوانان باید به یک گفتمان مشترک دست یابیم، در غیر این صورت هیچ اقدام دیگری نتیجه‌ای نخواهد داشت.»

 

وی افزود: «گام بعدی، اقدامات عملیاتی برای فراهم کردن شرایط بهتر برای آینده نوجوانان، اشتغال و امیدآفرینی است. مهمترین آسیب اجتماعی زمانی رخ می‌دهد که امید از یک جامعه گرفته شود و باید تلاش کنیم این چراغ امید برای نوجوانان کشور خاموش نشود.»

 

منبع: ایلنا
کدخبر: ۵۷۵۳۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر