والدین و راهکارهای جلوگیری از غرق شدن فرزندان در فضای مجازی
![والدین و راهکارهای جلوگیری از غرق شدن فرزندان در فضای مجازی](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/UOOOzNkmnt8A/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPKugd9sa4BpNiyFd47s988b/4190%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%88-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9.jpg)
کارشناسان تاکید میکنند که والدین با الگو قرار دادن خود در استفاده از گوشیهای هوشمند، میتوانند عادات سالمتری در فرزندانشان ایجاد کنند.
والدینی که در مدیریت زمان استفاده فرزندانشان از گوشیهای هوشمند مردد هستند، میتوانند با الگو قرار دادن خود در استفاده از این ابزارها، نقطه شروع خوبی برای ایجاد عادات سالم در فرزندانشان فراهم کنند. به گفته کارشناسان، کودکان به طور طبیعی رفتار والدین خود را تقلید میکنند و در صورتی که بزرگترها به طور مداوم از گوشی استفاده کنند، نوجوانان نیز تمایل بیشتری به این کار خواهند داشت.
کارشناسان توصیه میکنند که والدین باید خود به توصیههایشان عمل کنند. برای مثال، اگر در خانواده قانونی وجود دارد که استفاده از گوشی در زمان صرف غذا ممنوع است، والدین نیز باید به این قانون پایبند باشند. همچنین در حضور فرزندان، تنها اگر کار مهمی با تلفنهمراه خود دارند از آن استفاده کنند. بهتر است والدین در زمانهایی که کودکان خواب هستند یا به مدرسه رفتهاند، از گوشی استفاده کنند.
کارشناسان همچنین بر ضرورت تعیین حد و مرز برای استفاده نوجوانان از گوشی تأکید کرده و اشاره کردند که بین تماشای محتوای مختلف قبل از خواب و گرایش به محتوای بزرگسالان ارتباط وجود دارد. بنابراین، لازم است قوانین روشنی برای استفاده از صفحه نمایش در زمان خواب یا غذا خوردن وضع شود.
با این حال، کارشناسان هشدار میدهند که اگر کودکان از ترس اینکه والدینشان گوشیهایشان را از آنها بگیرند، نتوانند در مواقع مشکل به والدین خود مراجعه کنند، ممکن است در مواجهه با مشکلاتی مانند اخاذی اینترنتی تنها بمانند. بررسیها نشان میدهد که فرزندانی که از گوشی بهعنوان پاداش استفاده میکنند، کمتر به سمت محتوای نامناسب گرایش دارند. بنابراین، کارشناسان پیشنهاد میکنند که والدین از روشهای تشویقی برای مدیریت استفاده از تلفنهمراه بهره ببرند تا فرزندانشان را به عادات سالمتری در استفاده از رسانهها تشویق کنند.