علت پلمب یک کارخانه ماکارونی
![علت پلمب یک کارخانه ماکارونی](https://cdn.7sobh.com/thumbnail/Idmyb9qPnoTK/mplrKFaRlbMrw__LR0BO23SAIhAOCfR1Ma8tLslqfPKlcX-1Axlk-yyFd47s988b/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87+%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C.jpg)
بازرسان استاندارد تهران خط تولید یک کارخانه ماکارونی را به دلایلی مشخص پلمب کردند
مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: بازرسان این اداره کل در جریان بازرسی از یک واحد تولیدکننده ماکارونی در استان تهران، خط تولید آن را، به دلیل تولید در زمان تعلیق پروانه استاندارد و نداشتن مدیر کنترل کیفیت، پلمب کردند.
مدیرکل اداره کل استاندارد استان تهران، محمدحسین طاهری، در توضیح این خبر گفت: در بازرسی مشترک بازرسان ادارات کل استاندارد، بهداشت، کار، تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت از یک واحد تولیدکننده ماکارونی در شهرک صنعتی صفادشت، خط تولید آن را پلمب کردند.
وی ادامه داد: این واحد تولیدکننده به نام ماکارونی که پیش از این پروانه کاربرد نشان استانداردش تعلیق شده بود، به دلیل نداشتن مدیر کنترل کیفیت و تولید در زمان تعلیق پروانه، تخلف کرده و برای رسیدگیهای قانونی، به مراجع ذیصلاح ارجاع شد.
بر اساس ماده ۱۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاها و خدماتی، اجباری اعلام شود، تولید، توزیع، تمرکز و فروش این کالاها و خدمات بدون اخذ مجوز استاندارد ممنوع است و کالاهای مربوطه توقیف میشود.