کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۲۷۳۲
تاریخ خبر:

پادشاه ان بی ای از فصل بیست‌وسوم خود لذت می‌برد

پادشاه ان بی ای از فصل بیست‌وسوم خود لذت می‌برد

لبرون جیمز اعلام کرد هنوز زمان بازنشستگی خود را مشخص نکرده و آماده آغاز فصل بیست‌وسوم حضورش در ان.بی.ای است.

به گزارش هفت‌صبح ورزشی، لبرون جیمز، ستاره تیم لس‌آنجلس لیکرز، روز دوشنبه اعلام کرد که هنوز زمان بازنشستگی خود را مشخص نکرده و آماده است تا فصل بیست‌وسوم حضورش در لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا (NBA) را آغاز کند.

جیمز در یک روز رسانه‌ای گفت که از احتمال بازی در فصل جدید به همراه لوکا دونچیچ، ستاره اسلوونیایی، و ترکیبی تقویت‌شده هیجان‌زده است. او که در دسامبر ۴۱ ساله می‌شود، تأکید کرد که می‌خواهد از هر دقیقه پایانی دوران حرفه‌ای سه‌دهه‌ای خود لذت ببرد.

قهرمان چهار دوره ان بی ای  و بهترین گلزن تاریخ لیگ ادامه داد: «من هیجان‌زده‌ام برای روزهایی که هنوز نمی‌دانم چه زمانی به پایان می‌رسد. عشق من به بازی و علاقه‌ام به تمرین همچنان قوی است».

او افزود: «سال گذشته با میانگین ۲۴.۴ امتیاز در هر بازی، هنوز انگیزه و اشتیاقم برای رشد و تمرین بالاتر از همیشه است. این بازی مانند یک سفر در ترن هوایی است؛ با تمام خوبی‌ها و سختی‌ها، من عاشق این روند هستم».

جیمز به بازی با دانچیچ اشاره کرد و گفت: «فرصت بازی کنار او هر شب، انگیزه بزرگی است. این باعث می‌شود بهترین بازیکن ممکن باشم و هر شب تمام تلاش خود را انجام دهم». او همچنین درباره شروع فصل جدید با لیکرز تقویت‌شده توسط حضور مارکوس اسمارت و دیاندری آیتون گفت: «برای شروع کار و دیدن آنچه می‌توانیم ارائه دهیم هیجان‌زده‌ام».

AP25272707703510_11zon

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۲۷۳۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر