واکنش رفیعی به رکورد علیپور؛ تبریک ویژه برای نودمین گل

علی علیپور با گلزنی مقابل فولاد، نودمین گل خود با پیراهن پرسپولیس را به ثمر رساند و باشگاه با پوستر ویژهای این رکورد را جشن گرفت.
به گزارش هفت صبح ورزشی، علی علیپور در مسابقه پرسپولیس برابر فولاد توانست نودمین گل خود را با لباس سرخهای پایتخت ثبت کند.
رکوردی که باشگاه پرسپولیس برای آن پوستر ویژهای طراحی و منتشر کرد. تصویری که عدد ۹۰ در پسزمینه آن به چشم میخورد، خیلی زود در شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و بازتاب گستردهای پیدا کرد.
سروش رفیعی، کاپیتان دوم پرسپولیس، نیز با بازنشر همین پوستر در استوری اینستاگرامش، این موفقیت را به علیپور تبریک گفت و از همتیمی خود حمایت کرد.
این واکنش نشان داد که مهاجم گلزن پرسپولیس علاوه بر نقش مهم در زمین، در جمع همتیمیها نیز جایگاه ویژهای دارد.
با این رکورد، علیپور اکنون تنها پنج گل دیگر تا رسیدن به آمار علی پروین، اسطوره باشگاه و دومین گلزن برتر تاریخ پرسپولیس فاصله دارد و این موضوع هیجان هواداران را برای ادامه فصل بیشتر کرده است.