کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۷۷۴۱
تاریخ خبر:

داوران ایرانی در لیگ نخبگان آسیا؛ موعود بنیادی‌فر و تیمش آماده قضاوت

داوران ایرانی در لیگ نخبگان آسیا؛ موعود بنیادی‌فر و تیمش آماده قضاوت

فردا قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا برگزار می‌شود و تیم‌ها حریفان خود را خواهند شناخت. موعود بنیادی‌فر و تیم داوری ایران نیز در این مسابقات قضاوت خواهند کرد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، قرعه‌کشی لیگ نخبگان آسیا فردا برگزار خواهد شد و تیم‌ها مسیر خود در این رقابت‌ها و حریفان احتمالی‌شان را خواهند شناخت.

در این دوره از مسابقات، موعود بنیادی‌فر، داور بین‌المللی فوتبال ایران، به همراه علیرضا ایلدورم و فرهاد مروجی به‌عنوان کمک‌ها، قضاوت دیدارها را بر عهده خواهند داشت. گفته می‌شود علاوه بر این تیم داوری، داوران دیگری از فوتبال ایران نیز احتمالاً در لیگ نخبگان به قضاوت خواهند پرداخت.

در بخش باشگاهی، تراکتور تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا است، در حالی که استقلال و سپاهان در لیگ قهرمانان سطح دو آسیا به رقابت خواهند پرداخت.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۷۷۴۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر