کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۱۷۱۵
تاریخ خبر:

فیلم/ نرگس محمدی هشتک پز نیست سبک زندگیمه رو با همسرش علی اوجی اینجوری معنی کرد/ امیرحسین قیاسی: چشمتون میزنم شادی دیگران منو اذیت میکنه

ویدئویی از حضور نرگس محمدی در برنامه امیرحسین قیاسی در فضای مجازی وایرال شده است که درباره رابطه خوبش با همسرش علی اوجی صحبت می‌کند.

نرگس محمدی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون 9 فروردین 1364 در تهران متولد شد. او دارای یک خواهر و یک برادر دوقلو به نامهای سارا و محسن می باشد. خانم محمدی در رشته پرستاری فارغ‌التحصیل شده و به دلیل علاقه به بازیگری، در رشته تحصیلی خود فعالیت نکرد و با استقبال خانواده از هنر، به بازیگری روی آورد.

نرگس محمدی در برنامه امیرحسین قیاسی حضور یافت و قیاسی از او پرسید که آخرین باری که علی اوجی رو کتک زدی کی بود؟

نرگس محمدی: من تا حالا به علی تو نگفتم. چرا باید کتکش بزنم. من و علی جدا شیم خیالت راحت میشه؟ در ادامه قیاسی با لحن طنز خودش می گوید آره چشمتون میزنم شادی دیگران منو اذیت میکنه.

 

آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۱۷۱۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
پربازدیدترین فرهنگی